Gå til innhold

I morgen skal vi på møte hos BUP og får tilbakemelding etter utredning - JEG GRUER MEG!!


LettBris

Anbefalte innlegg

Jenta vår har vært i utredning hos BUP, og der har de vært overraskende kjappe! Vi fikk time høsten 2013 og de har nå (forhåpentligvis) noen svar å gi oss. Ser frem til møtet, og det å få noen svar, men jeg gruer meg vanvittig! Skal jeg forberede meg på "det verste"? Noen som har vært på et slikt tilbakemldingsmøte og kan si litt om hvordan det er?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg/vi har vært gjennom en del utredninger med det ene barnet vårt, og en del slike tilbakemeldingsmøter. For min del så kan jeg si at det ikke er særlig morsomt, for selv om jeg selvfølgelig ser hva som er problemet, så er det noe med å sitte og høre andre mennesker fortelle hva barnet mitt ikke får til, hvor langt unna normalen det er osv. Det som har hjulpet meg, er å prøve å ha et åpent sinn, og å huske at de som kommer med tilbakemeldingene er på "vårt lag" og vil vårt og barnets beste. De er ikke ute etter å "ta oss" på noe, men å hjelpe oss  videre på veien. Men det er tøft. Det er ikke til å stikke under en stol. Jeg griner alltid litt, i all hemmelighet, etterpå, og det har dessverre ikke blitt noe bedre med erfaring.

 

Lykke til i morgen. Lytt med hjernen på, og prøv å skru av hjertet litt, for da får du med deg mer av det som blir sagt, og still spørsmål ved alt du lurer på, for det er lettere å få svar når du sitter der, enn når dere har kommet hjem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...