Gå til innhold

Frustrert.


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg har et barn med en mann som jeg var sammen med for ca fire år siden. Det ble slutt et par måneder etter fødsel pga manglende tillit til ham. Han løy en hel masse og var blant annet utro. Han er fryktelig umoden, tar ofte lite gjennomtenkte beslutninger og klarer sjelden gjennomføre det han begynner på. Før hadde vi 50/50-ordning, men etter mye styr ble han helgepappa. Barnehagen sendte inn bekymringsmelding te barnehagen, og siden ble det avdekket at han hadde begynt å bruke narkotika. Da fikk jeg hele omsorgen for barnet alene. 

 

Plutselig har ungen min begynt å være skikkelig vrang. Barnet vårt har vært noen helger hos hans mor, men så viser det seg at faren har vært der samtidig, uten at dette har blitt avklart med meg. Jeg har ikke hørt fra han på over seks måneder, bortsett fra en sur melding hvor han lirte av seg et par frekke fraser. Jeg føler meg skikkelig uttrygg, og er redd om denne oppførselen kommer som følger av ustabil kontakt med far? Han har forsvunnet inn og ut av livet til barnet, og plutselig er han der igjen.

 

Jeg vil ikke at barnet mitt skal miste kontakten med familien på farens side, men jeg føler ikke at jeg har kontroll på situasjonen. Kan det at barnet oppfører seg vanskelig være pga situasjonen, eller er det jeg som overreagerer?

 

 



Anonymous poster hash: ad0e0...91f
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

Fortsetter under...

Jeg har et barn med en mann som jeg var sammen med for ca fire år siden. Det ble slutt et par måneder etter fødsel pga manglende tillit til ham. Han løy en hel masse og var blant annet utro. Han er fryktelig umoden, tar ofte lite gjennomtenkte beslutninger og klarer sjelden gjennomføre det han begynner på. Før hadde vi 50/50-ordning, men etter mye styr ble han helgepappa. Barnehagen sendte inn bekymringsmelding te barnehagen, og siden ble det avdekket at han hadde begynt å bruke narkotika. Da fikk jeg hele omsorgen for barnet alene.  Plutselig har ungen min begynt å være skikkelig vrang. Barnet vårt har vært noen helger hos hans mor, men så viser det seg at faren har vært der samtidig, uten at dette har blitt avklart med meg. Jeg har ikke hørt fra han på over seks måneder, bortsett fra en sur melding hvor han lirte av seg et par frekke fraser. Jeg føler meg skikkelig uttrygg, og er redd om denne oppførselen kommer som følger av ustabil kontakt med far? Han har forsvunnet inn og ut av livet til barnet, og plutselig er han der igjen. Jeg vil ikke at barnet mitt skal miste kontakten med familien på farens side, men jeg føler ikke at jeg har kontroll på situasjonen. Kan det at barnet oppfører seg vanskelig være pga situasjonen, eller er det jeg som overreagerer?   Anonymous poster hash: ad0e0...91f

 

Klart at situasjonen kan gjenspeile seg i oppførsel hos barn.

Ta kontakt med helsesøster, lege eller andre som er der for barnet. Snakk med de og forklar situasjonen.

Be de om å sette opp et møte der dere innkaller besteforeldre.

Der kan du og helsesøster forklare hvor viktig det er at de følger opp avtaler dere har gjort.

Bryter de disse må besteforeldrene komme til deg for besøk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...