Gå til innhold

Han skal flytte...


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Mine foreldre har vært fosterforeldre siden 2004, så i 9 år. De har hatt to gutter i slutten av tennårene som har bodd hos oss, for så flytta for seg selv når de følte de var klar (18 og 20 år).

 

I fjor sommer flyttet det inn en ny gutt, både jeg å min eldre bror hadde da flyttet ut. Han hadde mye i bagasjen og har bod i et annet fosterhjem før. Jeg veit at mamma og pappa har gjort alt di klarer for at han skal ha det bra hos dem, noe vi på utsiden ser han har, men han vil ikke innse det. Han overser mamma å gjør egentlig alt han kan for at han skal slippe å være med henne, selv om det er hun som har ''jobben'' som fostermor. Pappa har han gått greit overens med. Han vil ikke prate med meg - siden jeg er jente, men min sambo prater han gladlig med. Han har biltt manipulert av sin mor å trur at det hadde vært MYE bedre å bodd hos henne. Noe som er feil, det er jo en grund for at verken han eller noen av hans søsken bor hos mor. BV har gått igang med å forklare nå denne gutten på 13 år hvorfor han ikke bor hos mor, og hvorfor han ikke kommer til å flytte tilbake. Siden han er så vanskelig, egene meninger og alt annet +++ Det er gjennomført mye med denne gutten.

 

Jeg og min samboer har merket at mamma og pappa har ''hakket'' på hverandre, vi tok dette opp med pappa, å han sa de var klar over det, de jobbet med det og samarbeidet med barneværenet. Dette er 3 uker siden vi pratet om. Nå har jeg fått beskjed fra mamma at hun har sakt fra seg gutten. Jeg er både litt trist for at de ''ikke har klart det'' og på gutten sine veier. Selv om det føles som at han ikke vil bo i en familie. Også er jeg glad på mine foreldres veiger siden jeg nå veit de får det bedre.

Men jeg er usikker på hvordan jeg egentlig skal reagere, hva jeg skal si osv.. Gutten veit ikke om dette enda, det ble som sagt bestemt i dag.

 

Håper på noen kloke ord fra noen som vil hjelpe meg litt.


Anonymous poster hash: f8d69...5eb



Anonymous poster hash: f8d69...5eb
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...