Gå til innhold

Reaksjoner etter samvær med biologiske foreldre.


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hva er deres erfaring med fosterbarnas reaksjoner etter samvær? Har de reaksjoner i flere år etter at de har kommet i fosterhjem? Hilsen en som lurer på hvor lenge.....

 

Anonymous poster hash: 217c7...0c2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Da vi gikk pridekurs snakket vi mye om samvær med foreldrene, og reaksjoner hos barna både før og etter. Det ble sagt at noen barn kunne reagere i mange mange år.. 

Vi fikk tips om å dokumentere alle reaksjoner skriftlig. 

 

 



Anonymous poster hash: 55d9d...7ba
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

jeg var/er fosterbarn fra jeg var 2. mamma (fostermor) har fortalt at jeg ble syk & nervøs av å besøke biomor, måtte begyne med bleie igjen & ble veldig inneslutta. selv nå når jeg er 20 år blitt blir jeg nervøs av biomor. hun er veldig manipulerende & har funnet ut at jeg som regel gir meg om hu griner eller klager lenge nok. resultatet av dette er jo det at vi bare sees 4-5 ganger i året. tanken på å feire jul nytt år eller lignende hos henne & mannen er helt uaktuelt for meg. enkelte syn kan vekke stygge minner. rommet mitt på det uisolerte loftet hjemme hos dem fex dit kan jeg ikke gå inn. da blir jeg syk. bilder av meg selv som liten sittende i fanget på hvem nå enn mor bodde sammen med den uka. det gjør vondt å se, det får meg til å lure på hvorfor det tok så lang tid å finne en ny familie. men jeg har er herlig fostermor & en fantastisk stefar som har jobba så hardt for at jeg skulle få et normalt liv. hadde det ikke vært for mamma hadde jeg ikke klart meg. det betyr så utrolig mye for alle de små barna & få hjelp trøst & støtte fra noen som bryr seg! psykolog er også er flott hjelpe middel. jeg fikk en på vårt lokale b.u.p.p kontor når jeg var 6-10 år.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...