Gå til innhold

Sex og tidsklemma..


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg er en kvinne på 35 år som er lykkelig gift (15 års ekteskap). Vi har fire barn på 8, 6 og 1 år(tvillinger). Jeg er nå blitt litt bekymret for sexlivet til meg og mannen min. Siden vi har småbarn, og barn i skolealder opplever vi det vanskeligere og vanskeligere å i det hele tatt få tid til å være kjærester, vel og merke i hverdagen.

De store barna sovner ofte ikke før klokken er 10 - halv 11, mens de små er gjerne oppe tidlig, kanksje 5-6 om morgenen. Når de store barna har roet seg og sovnet, er jeg så trøtt at det er vanskelig å få lyst på sex. Siden jeg vet at det er bra for foholdet, stiller jeg ofte opp men ønsker stort sett helst å sove. Sexlysten min blir kraftig forstyrret av alt stress i hverdagen, nattevåk, og angst for å bli forstyrret i akten, enten av de store barna eller at de små skriker.  

Jeg vet at sexlysten ikke er borte sånn kronisk, for når mannen min og jeg har barnefri (feks en natt på hotell) så er ting på plass med en gang.

Jeg ønsker meg kanskje det umulige, nemlig romantikk og sex i en hverdag med tidsklemme og barn med ulike behov. Jeg ønsker meg dette fordi jeg tror noen får det til. Er det noen der ute som har noen gode råd til meg? Evt bare litt trøst?

Hvordan klarer man i det hele tatt å fortsette å være romantiske når barna blir så store at de tar plass i sofaen mellom dere hele fredagskvelden?? Det lurer jeg veldig på...



Anonymous poster hash: 31e8d...643
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

De ungene er da unødvendig sent oppe?! Men dere får lage noen avtaler da. Dusje sammen, gå i kjoler uten undertøy etc, slik at sex ligger i lufta. Kanskje du da orker litt allikevel?

 

Anonymous poster hash: e2625...311

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 måneder senere...

Har dere noen spesielle fantasier? Sexen trenger ikke å vare så lenge for at den skal være veldig pirrende og god. Finn ut av steder dere liker å bli befølt, eller fantasier som er enkle å gjøre i hverdagen.

 

Har dere prøvd med litt hjelp av sexleketøy? Trenger ikke være noe store greier men alt fra en liten klitorisvibrator eller en buttplugg kan gjøre susen med sexlysten.

 

Om slitsomheten spiller inn så går det an å prøve sexhuske! Den kan pakkes vekk når den ikke brukes og den skal gjøre det mindre tungt i vanskelige stillinger.

 

http://www.lekerforvoksne.no/products/lelo-mia-3 dette er en klitorisvibrator som ligner på en leppestift hvis du er redd for at ungene skal finne den ;) Om dere finner ut av noen ting i sengen dere syns er ekstra pirrende, så vil dere tenke på dette i ettertid å da ville gjøre det igjen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...