Gå til innhold

vaskehjep av en som er au pair.


tt3

Anbefalte innlegg

Naboene har au pair. Hun ønsker å tjene litt ekstra penger som hun kan bruke på seg selv. de pengene hun tjener hos vertsfamilien vilhun sende hjem, spare til bolig...

Jeg er usikker på om jeg skal gjøre dette. Eventuelt hvor mye skal jeg ta for at hun vasker hos oss i timen. Hva tar dere andre for liknende tenester av au pairer. Hva synest dere om å gjøre dette. Jeg har 3 barn, 12,4,7 de er med på mange aktiviteter hver, jeg prøver å jogge selv en dag i uken, jobber 80 %. Alikevell rekker jeg ikke over alt husarbeidet føler jeg. Rekker det, men bygger ikke opp nok overskudd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Glemte å si at vi har et veldig ok forhold allerede. Vi er mye ute i hagen sammen, jeg tar henne med på butikken når hun skal handle. Har tatt henne med på ulike steder og aktiviteter fordi de hun bor/jobber med er så mye borte. Siden jenten hun passer og min jente er venner er dette ok. Har bare ikke lyst å ta for mye betalt, de har jeg ikke råd til, samtidig hadde det vært ok med litt ekstra hjelp. Lurer på altså hva er max beløp og minste beløp. Jeg har lurt på om 120-150,- er for lite???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

når jeg jobbet som vaskehjelp ved en klubb fikk jeg 200 kr/timen. var ca 2 t jobb, en gang i uka. Kommer an på hvor mye jobb det er å vaske hos deg, hvor ofte du trenger hjelp osv. Ville ikke stusset på 150 kr/timen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...