Gå til innhold

Treffe andre for sex


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Korfor er det ikke lettere å få treffe andre som ønsker sex og bare sex, enten det er engang eller fast sexpartner? Sex er noe av det viktigste i livet, men samtidig tabu for veldig mangen? resultatet er jo at mangen der ute går uten noe av det deiligste 2 personer kan oppleve sammen. Burde nesten ha vært et sånt sted der man møtes for å finne en partner der og da, for utelukkende kun deilig sex.

 

F.eks, en kafe, pub, park, butikk osv.,.. Tenk så spennende det kunne ha vært. Tenk deg at du sitter hjemme kåt og fullstendig underærnert på sex, du har muligheter som uendelige sider på nettet der alt må registreres osv, ingen bilder og bare mye styr, tenk å kunne bare gå f.eks til en park, for å treffe andre i samme situasjon, der man kan se personene live, ta kontakt, prate sammen og ha deg deilig sex enten en eller flere ganger. skjønner at dette ikke er lett for folk flest, for alle i dette landet er så vannvittig prippen og sære. Våkn opp folkens, sex er til for å nytes, hver dag. Det gir oss alle en mye bedre hverdag :-)

 

Anonym poster: a0e1a99f3846138c8616163826fd19fc

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

  • 3 måneder senere...

Heheh det er fordi sex er det best for oss menn. Jeg tror at kvinner liker den også. Jeg liker det kan ikke gå uten å ha sex. Noen ganger er det 5 ganger i uke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 år senere...

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...