Gå til innhold

Dere som ikke kommer overens med svigermor..


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Altså da snakker vi på kanten til hat forhold. Hvordan gjør dere det? Biter i det sure eplet og smiler så falskt dere kan?

 

Har hatt en skikkelig krangel med svigermor, sånn at jeg ikke gidder å ha noe med henne å gjøre lenger. Gidder ikke å sitte foten min innenfor dørstokken hennes flere ganger. Men så har man jo barna. Det skal jo ikke gå utover de. Selv om jeg bare har lyst å nekte henne å se de, så vet jeg jo at det ikke går ann. Arg, kjip situasjon.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har aldri hatt noe forhold med min svigermor selv etter seks år med mannen min og vi venter nr.2, hun har ikke sett magen engang. Men er veldig enkle der. for jeg og samboer snakker veldig åpent om hvordan vi begge føler det rundt henne, det hun gjør og sier. Og derfor velger og bare la hu gjøre som hu vil. Gidder ikke og ringen dem og fortelle nyheter, drar ikke på besøk av den enkle grunn av at de aldri kommer til oss.

Så rett sagt lar vi dem bare være, og svarer tlf når de ringer. thats it.

 

Noen mener at man MÅ prøve opg få et forhold til sine svigerforeldre og at det er en stor del av mannen. Men ikke alle mennesker er gode mennesker, og ikke alle er lett og bli glad i og det er ingen forskjell selv om de er svigers...

 

mitt barn får de se om de vil, men det blir med mannen min.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

mannen drar på besøk med barn. må jeg av en eller annen grunn være med. (det hender jo ungene vil vi skal være med begge to) har mannen og jeg blitt enig om et tegn som viser at jeg ikke orker å hre på all dritten hun slenger mer. ta har vi enten dratt ellers har han tatt med mor på røykerommet slik at jeg får summet meg litt.

 

han har prøvd å fortelle henne at selv om jeg er 4 år yngre enn han er jeg ikke dum og trenger ikke få tips om hvordan man oppdro unger på tidlig 70-tall. særlig ettersom jeg er utdannet førsskolelærer og jobbet som det i flere år. men hun vet best og gjør jeg noe annet passer hun på å kommentere hvor dårlig mor jeg er foran mine barn.

 

gleder meg til å feire jul med henne! sist vi feiret jul sammen fikk jeg høre at gaven vår til barna ikke var bra nok, før hun holdt et lite foredrag om at våre barn ikke fikk like fine og dyre gaver som de andre barnebarna for hun har ikke så mye penger.

 

tror jeg må spille syk julaften!

 

Anonym poster: dcd8b2c4f8ed12876de01a1ff956c34b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Holder meg unna så godt det lar seg gjøre. MÅ vi omgås snakker vi ikke sammen. Vi bare eksisterer i samme rom. Men det er sjeldent vi omgås. Fordi jeg heller finner på nOe annet da han skal til henne. Spiser heller middag alene enn å lide meg igjennom en middag med henne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...