Gå til innhold

Har så lyst på en røyk!!!


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Sluttet å røyke for 4 dager siden. Holder på å klikke, har så lyst på røyk...

Trenger litt oppmuntring her så jeg ikke sprekker her ;-) Helst ikke dømmende innlegg for de har en tildens til å virke mot sin hensikt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Er selvsagt ikke gravid, da hadde jeg ikke hatt noe valg uansett hvor røykesyk jeg hadde vært.

Har 2 barn og er gift :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg røyker 4 sigaretter om dagen og er i uke 30. Dette gjorde jeg også i svangerskap nummer 1. Jeg har rådført meg med lege og jordmødre som sier at 4 sigaretter er "ok", men ikke mer. Jeg klarer ikke å røyke hele sigaretter på en gang, sparer halve ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men jeg er ikke gravid!!!

De gangene jeg har vært gravid har jeg sluttet den dagen jeg har funnet det ut. Da hadde jeg ikke problemer med å slutte :-)

Nå vil jeg slutte for min egen del og det er nå jeg sliter meg viljestyrken :-(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

HOLD UT!!!!! Lås deg inn på et rom, få mann til å ta unger, og fullt ut kons på at du skal klare dette! Røykesuget går over, men det er en sorgprosess, som innebefater fortvilelse og sinne. Tro meg, du har klart fire dager nå, tenk å sprekke, for deretter å skulle gjennomgå disse fire dagene om igjen neste gang du prøver. Det er en belønnelse å IKKE røyke. Dette er mantraet ditt! Begynn å jogge. Merk at pusten din blir bedre.

 

DU KLARER DET!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tenkte bare jeg skulle si; masse lykke til!! Jeg er på dag 3 som røykfri, og jeg er enig med deg at det ikke er kjempelett.

Jeg forsøker bare å ta en dag av gangen, så får vi se hvordan dette har virket om noen uker :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tenk på det slik:

 

Alternativ 1: Barna kan vokse opp med en frisk sunn mor som lever sprekt til uti 80årene. En dame med friske lunger som leker med sine oldebarn og holder seg godt for alderen

 

Alternativ 2: Barna kan vokse opp med en illeluktende, usunn mor som er full av cyanid, tjære og aske. En som muligens ikke lever lenger enn 60 fordi hun får kreft. Som kanskje ikke har kondis til å leke særlig med sine barn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har nå vært røykfri i 25 dager (wohoo!), og jeg skjønner godt hva du går gjennom. De første dagene var ganske jævlige (beklager språket), men det går over! Mitt tips er å ha noen drops tilgjengelige, hver gang du har lyst på en røyk sutter du på en drops heller ;) Avleder litt i hvert fall :)

 

Du klarer dette her! For meg hjelper det også å tenke på de første dagene som var så grusomme, jeg gikk IKKE igjennom det der for ingenting! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...