Gulljnta Skrevet 20. august 2012 #1 Del Skrevet 20. august 2012 Laget selv i dag etter en oppskrift jeg fant på nettet, var god, men følte liksom det manglet noe. Så er det noen som har en god oppskrift? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Magia Skrevet 20. august 2012 #2 Del Skrevet 20. august 2012 Tjaa, jeg tar det litt på feelingen. Bruker fersk chili, hvitløk og koriander, og har i tørket paprika, spisscumin, salt og pepper. Hmm, mulig jeg glemmer noe. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest amandine Skrevet 20. august 2012 #3 Del Skrevet 20. august 2012 Jeg bruker denne http://trinesmatblogg.no/2010/08/10/hjemmelaget-tacokrydder-og-tips-til-sunne-tacos/ med litt varierende mengder;-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
CaptainHindsight Skrevet 20. august 2012 #4 Del Skrevet 20. august 2012 Jeg har ingen eksakte mål, bruker den lille gropen man får i håndflaten og blander til det lukter "riktig". Jeg bruker: Chilipulver/fersk chili Spisskummen Hvitløkspulver/fersk hvitløk Oregano Salt og pepper. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gulljnta Skrevet 20. august 2012 Forfatter #5 Del Skrevet 20. august 2012 Takk! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Voilà Skrevet 20. august 2012 #6 Del Skrevet 20. august 2012 Denne synes jeg helt klart er best http://veg-veg.no/mat/middag/taco_bønnestuing Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mentha Skrevet 20. august 2012 #7 Del Skrevet 20. august 2012 Trines matblogg har knallgodt tacokrydder (linken til amandine). Varier mengdene til din egen smak, nammmm Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. august 2012 #8 Del Skrevet 20. august 2012 Jeg bruker spisskumin, ingefær, paprika, chili, litt timian, hvitløk, evt litt soyasaus og chilisaus (trenger av og litt søtt i for å runde smaken), evt salt og pepper, men ikke nødvendig hvis man bruker chili og soyasaus. Blir jo alltid best hvis man bruker fersk ingefær og chili, men trenger det ikke. Jeg bruker ofte bare pulvervariantene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå