Gå til innhold

Oppskrift på god biff stroganoff?


verdens heldigste mamma

Anbefalte innlegg

Ble inspirert av gamlismat-tråden, og fikk skikkelig lyst på biff stroganoff. Det er jo så godt!

Ha du en god oppskrift du vil dele med meg?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Her er det Toropose med modifikasjoner.

 

Steker kjøttet og tilsetter så vann og lar det koke i stekepanna for å bli enda mørere.

Har i innholdet i Toroposen i en kjele, tilsetter en boks lettrømme. Bruker så kraften fra kokingen i stedenfor vann. Holder igjen litt på mengden slik at gryta ikke blir suppe. Tilsetter så 2 ss (toppa) tomatpure, tilsetter også små ferske champignoner (eller deler de i to eller fire hvis de er litt store).

 

Smaker til med litt krydder og serverer med ris.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hæ? Tør du svare at du bruker Toro-pose??

Snakk om å stille seg lagelig til for hogg!

;-)

 

Takk for svar!

Hvor lenge lar du kjøttet koke?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stek kjøtt sammen med sopp. Tilsett fløte og tomatpure. Salt og pepper . Server med ris og salat. Veldig godt og veldig lett! Høres mer tungvint ut med Toro -varianten?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I ca 20 min.

Svigermor jobber i Rieber så da får vi en del Torovarer. Kaster ikke de bare fordi "matmafian" her inne mener at Toroposer er en dødssynd ;)

Endret av Ziva
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg steder kjøtt, finhakket løk og kjøtt. Tilsetter creme fraiche, tomatpure og buljongterning. Smaker til med pepper.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stek kjøtt sammen med sopp. Tilsett fløte og tomatpure. Salt og pepper . Server med ris og salat. Veldig godt og veldig lett! Høres mer tungvint ut med Toro -varianten?

 

Det er omtrent sånn jeg har gjort det, men byttet noe fløte med creme fraise.

Hvor mye tar du av hver? Sånn cirka?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg steder kjøtt, finhakket løk og kjøtt. Tilsetter creme fraiche, tomatpure og buljongterning. Smaker til med pepper.

 

Spør deg også: hvor mye av hver?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg steder kjøtt, finhakket løk og kjøtt. Tilsetter creme fraiche, tomatpure og buljongterning. Smaker til med pepper.

 

Spør deg også: hvor mye av hver?

Aner ikke, tar det på feelingen. Et par skeier tomatpure og creme fraiche til fargen er passe..
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stek kjøtt sammen med sopp. Tilsett fløte og tomatpure. Salt og pepper . Server med ris og salat. Veldig godt og veldig lett! Høres mer tungvint ut med Toro -varianten?
Det er omtrent sånn jeg har gjort det, men byttet noe fløte med creme fraise. Hvor mye tar du av hver? Sånn cirka?

Tja en dæsj av ditt og en dæsj av datt? :P

 

Nei en pk matfløte og noen ss tomatpure. Så smaker man det til med salt og pepper..:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...