Gå til innhold

Baby vil ikke spise noe annet enn grøt :/


Håperhåper :)

Anbefalte innlegg

Jenta mi er 6 måneder nå. Hun har fått grøt fra hun var 4 måneder pga. litt dårlig vektøkning i en periode. Vi kom opp i 2 grøtmåltider om dagen etter en måneds tid. Hun er glad i grøt og spiser som regel opp en vanlig porsjon hver gang.

 

Problemet er at hun ikke vil spise noe annet! Jeg har prøvd uttallige utgaver av kokte grønnsaker, fruktmos, middagsglass osv., men hun spytter ut alt sammen og nekter å åpne munnen for skje nummer to. Har prøvd å innføre et tredje måltid i to uker nå, men har fortsatt ikke kommet noen vei.

 

Noen andre som har opplevd det samme? Noen tips til hvordan jeg kan få jenta til å like middag? Vil ikke ha en kresen unge som ikke spiser annet enn grøt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mi jente spytta ut de 5 første skjeene før endelig den sjette skjeia med middagsmat gikk ned. Men hun likte jo fruktmos da.. Hva med å prøve å gi banan/avokadomos eller eple/pære i fruktnett.

Brødskive?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest <3Barn&Engler<3

Hjemmelaget fruktmos av eple og pære, med litt kanel gjorde susen her. Blandet det litt og litt inn i grøten, til det var mer mos enn grøt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...