Gå til innhold

Hvilken youghurt gir dere til baby 10-11mnd...?


***tullemor***

Anbefalte innlegg

Har ikke startet med youghurt enda,men tenkte det er på tide nå som det blir mindre og mindre med mm. Usikker hvilken sort vi begynner med,lillegull får lett luft/vondt i magen.. Gode råd mottas med takk :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi begynte med vanlig "naturell" , men så oppdaget vi at Nestle har en "babyyoghurt". Vet ikke om den finnes i Norge, men her (Spania) finnes den iallefall og minsten elsker den.

Han blir 1 år nå i Aug.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi begynte med babyyoughurt fra Nestle. Brukte den frem til han var rundt året :-) etter det har vi brukt Sprett

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Storebror her får yoghurt naturell til daglig, gjort det siden han begynte å spise yoghurt. Får andre typer (helst youplait) kun en sjelden gang i helgene eller i smoothie. Sunneste alternativet og han er fornøyd da det er det han er vant med :) Synes de typiske barneyoughurtene er alt for søte og har for høyt sukkerinnhold.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi begynte med nestle sin yoghurt som er fra 10 mnd, ikke så mange butikker som har den. . Nå har vi prøvd tine sin yoghurt som heter sprett også å det gikk bra uten magevondt :-) snuppa er 11 mnd nå ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har såvidt latt ham (11,5 mnd nå) smake litt på vanlig skogsbæryoghurt, bare for å teste (det var absolutt godkjent!), men skal prøve naturell når han skal få mer etter hvert. Det er vel den med minst sukker, og så kan vi eventuelt blande i div. frukt. Vær obs på at en del av lett-yoghurtene med lite sukker inneholder kunstig søtningsmiddel, som barn under tre år ikke skal spise (Sprett-yoghurtene inneholder ikke det, og de har visst mindre sukker enn vanlige, så vi kommer nok til å gå litt for dem også).

Endret av Mandelegg
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Begge mine har fått yogurt naturell eller biola naturell. Storebror er nå 2,5 år og elsker fortsatt naturell varianten, så det er absolutt en vanesak. Hender vi hiver oppi litt bær fra fryseren.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...