Gå til innhold

Se også disse forumene:
Kvinneguiden Doktor Online
Foto

Hvit saus til lasagne


  • Logg inn for å svare
5 svar til dette emnet

#1 Anonym bruker

Anonym bruker

    Superbruker

  • Medlem
  • PipPipPipPipPip
  • 1 225 502 Innlegg:

Skrevet 30 juli 2012 - 12:38

Jeg er helt håpløs på å lage hvit saus. Får det bare ikke til! Men samtidig har jeg lyst på lasagne med bechamelsaus.
Kan jeg bruke hvit saus på pose og evt ha litt ost i den sausen?
Har aldri smakt hvit saus på pose før så aner ikke om den er god?

Annonsebilag
Annonsebilag

#2 Anonym bruker

Anonym bruker

    Superbruker

  • Medlem
  • PipPipPipPipPip
  • 1 225 502 Innlegg:

Skrevet 30 juli 2012 - 12:43

Den på pose går fint an å bruke til lasagne ja.

#3 CaptainHindsight

CaptainHindsight

    Erfaren bruker

  • Medlem
  • PipPipPipPip
  • 2 044 Innlegg:

Skrevet 30 juli 2012 - 12:44

Hva er det du ikke får til? :)
Are you... local?

#4 Puserjenta

Puserjenta

    Nytt medlem

  • Medlem
  • Pip
  • 156 Innlegg:

Skrevet 30 juli 2012 - 13:00

Vi bruker Creme fraishe, ett egg og krydder som hvit saus :)

#5 CaptainHindsight

CaptainHindsight

    Erfaren bruker

  • Medlem
  • PipPipPipPip
  • 2 044 Innlegg:

Skrevet 30 juli 2012 - 13:21

Det går også an å varme opp fløte VARSOMT med masse revet ost i. Dette må ikke kokes, men varmes opp slik at osten smelter inn i fløten og blir tykk. Den blir ikke helt glatt og fin, men likevel god, syns jeg :)
Are you... local?

#6 Anonym bruker

Anonym bruker

    Superbruker

  • Medlem
  • PipPipPipPipPip
  • 1 225 502 Innlegg:

Skrevet 30 juli 2012 - 13:41

Det går også an å varme opp fløte VARSOMT med masse revet ost i. Dette må ikke kokes, men varmes opp slik at osten smelter inn i fløten og blir tykk. Den blir ikke helt glatt og fin, men likevel god, syns jeg :)


Den blir som tapetlim stort sett, og smaker høgg rett og slett!
Tusen takk for tips!