Gå til innhold

Å amme i søvn


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hva er egentlig alternativet til å amme babyen i søvn? Virker som veldig mange gjør det, men om man ikke gjør det, sovner da babyen av seg selv? Eller er det slik at noen babyer Må bli ammet for å sovne i det hele tatt om kvelden? Er det liksom morens "feil" at babyen ikke klarer å sovne selv, eller er det bare slik det er?

 

Hilsen førstegangsfødende som vil unngå "fellene"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Min første sovnet av seg selv, trengte verken byssing eller amming for å sovne. Min andre var av et helt annet kaliber og måtte ammes eller bysses i søvn leeenge. Det er helt avhengig av babyens temperament og personlighet med andre ord, og ikke så mye vi foreldre kan ta æren eller skylden for. Det er ihvertfall min erfaring :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Filifjonka

Når de er nyfødte sover de mye. Mine våknet egentlig bare for å få mat, i starten, og sovnet igjen med en gang de var mette. Så de ble jo ammet i søvn, da.

 

Så fort de var litt større ble de jo mer våkne, og man kunne pludre litt og leke litt med dem.

 

Mine barn sovnet av amming da de var babyer. De sovnet også av å bli trillet i vogn. De sovnet av å kjøre bil.

 

Men greia er at babyer er forskjellige. Det går ikke an å bestemme seg på forhånd for at du ikke vil amme babyen i søvn, for eksempel. For hva skal du gjøre da hvis du får en baby som sovner ved brystet hver gang?

 

Og så må man tenke på at det går over. Det er svært få konfirmanter som må ammes i søvn, for eksempel. I et livslangt perspektiv blir babytiden veldig kort.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...