Gå til innhold

Badebleier i syden....?


♥ Vinterbarnet ♥

Anbefalte innlegg

Hei:) Noen som har vært i syden og brukt badebleier? Hvor mange badebleier går det pr. dag?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest peacock

Hei, vi brukte ikke badebleier, men badet bare i sjøen (brukte UVdrakt som vi tok av når mini lå under parasollen når han ikke var i vannet og vasket hver kveld).

 

I basseng ble vi på babysvømming anbefalt å bare bruke badebukse siden disse holder bedre på avføring enn bleiene, og barna sjeldet bæsjer (les: svømmelæreren hadde aldrig opplevd det) i vannet. Badebleier suger ingenting, så du må nok bytte mellom hvert dypp. Anbefaler absolutt badebukser fremfor bleier! :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi rekner 2 badebleier til dagen,da vi går opp for å spise til lunsj!

Vil absolutt anbefale det.

Brukes også uv drakt på gutten!

Hører folk sier at babyer aldri eller sjelden bæsjer i vann, men det kan jeg skrive under på er feil , eller så er min gutt et sjeldent unntak.

Synes det er ekkelt når babyer/barn springer rundt nakne og foreldre skifter på dem på solsenga når de har bæsja(og bæsjen ligger igjen på håndkle/solseng.........)

Trenger ikke bytte badebleier mellom hvert dupp, er jo poeng at de IKKE skal suge til seg vannet slik vanlige bleier gjor.

Mini hadde bleien fra i 8.30 tiden til i 12 tida da vi gikk inn for å skifte!

God tur :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest peacock

Glemte å skrive at vi selvfølgelig brukte vanlige bleier på land! Om han akkurat hadde bæsja i bleien fikk han lov å ligge litt uten bleie om det var veldig varmt (og så vasket vi håndklærne i maskinen når vi kom hjem), men han bæsjer bare en gang pr dag, så det gikk veldig fint :-)

Endret av peacock
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Høres ut som at dere har hatt med babyer? Gutten min er snart 3 år. Vi er godt i gang med pottetrening. Det beste hadde jo vært hvis han hadde vært tørr før vi drar i september, men stresser ikke med det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ville tenkt ca to om dagen.

Vi reiste akkurat med jenta vår, snart 3 hun også. Hadde avtalt på forhånd at vi skulle slutte med bleie når vi kom til syden. Så tok av første dagen der nede, hadde kun ett uhell på 14 dager. Så hu gikk bare i badedrakt. Var kjempe flink til å si fra. Fordi om det var hundre turer til do i starten, hu var nok vant til å småskvette i bleia hele tiden, men etter noen dager gikk det bedre og hu tisset ikke så ofte. Var veldig viktig at det ikke skulle være greit å tisse i bassenget, men hu gjorde det nok noen ganger uten å si no.

Så ta kun med noen få badebleier så satser dere på at han egentlig klarer seg uten ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Annonse

Vi har nettopp vært i syden med gutt på 2,5 som ikke var tørr da vi var der.

 

Vi har begynt med dotrening og han både bæsjer og tisser i do. Så vi forklarte rett og slett at det ikke var greit å bæsje i vannet og gikk alltid på do før vi badet. Vet ikke om det var tilfeldig, men det ble i hvert fall ingen bæsjeuhell.

 

Badebleiene suger ikke og kan derfor tørkes og gjenbrukes dersom dere ikke har nok og ikke har hatt uhell i den.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...