Gå til innhold

Sverige vinner MGP! Noen som hadde turt å sette penger på noe annet?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

har hørt at de er storfavoritter, men jeg kan ikke si meg enig.. ingen stor fan av den.. sangen er grei, men likte ikke sceneshowet. :) men hver sin smak. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke fått sett så mye av det, men har fått med meg at bestemødrene fra Russland også betraktes som ganske store favoritter. Jeg trur faktisk den sangen kan være med å kjempe om seiern. De er jo litt søte da, og det er annerledes, som tidligere erfart er annerledes det som gir full pott. Så skulle jeg turt å sette penge på noen så blir det nok Russland, men kommer ikke til å gjøre det da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den svenske låten er helt ordinær poplåt på linje med musikken til Rihanna, Lady Gaga, Britney osv. Jeg synes at for å vinne Grand Prix bør man komme med noe spesielt og eget - ikke helt vanlig poplåt som man hører hundrevis av på radioen hele året. Og så synes jeg at det er en uting å synge på engelsk når man ikke er fra Storbrittania.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sverige, middles til topp 3, men ikke vinneren, tror Russland vinner egentlig, men usikker. Det er mange greie mgp sanger i år

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er skuffet over Norges bidrag egentlig. En kjekkas som har jobbet som fotomodell på Dressmann og har grei stemme. Man burde ha sendt inn noe mer spennende og mindre ordinære til MGP for å vinne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...