Gå til innhold

"Jøss, du har ikke forandret noen ting"


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

I helgen var jeg på en familie sammenkomst der jeg traff noen beskjente av meg som jeg ikke har sett på ca. 20 år. Vedkommende sa at jeg ikke hadde forandret meg noe (utseendemessig). Er midt i 30 årene i dag.

 

Vet at jeg burde ta det som kompliment som fortsatt ser ung ut, men kommentaren såret meg litt også. For da jeg var barn/ung ble jeg mobbet på grunn av utseendet (jeg var stygg som barn). Trodde jeg så bedre ut nå i dag, men der tok jeg vist feil og min selvfølelse ble dårlig igjen.

 

Vet ikke hva jeg vil med dette innlegget, men hadde dere blitt såret av kommentaren eller tatt det som kompliment?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg ville tatt det som et kompliment. Personen mente mest sannsynlig at du så ung og frisk ut... Det er sånn slekt sier til hverandre.. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei og takk for et rask svar :)

 

Vedkommende var ikke i familien, men en venn av familien.

 

Jeg får ta det som kompliment og ikke la min negativitet ta over min selvfølelse. Heller lever nå i dag enn å tenke på fortiden :)

 

hilen hi

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tenker at vedkommende så på ansikt og evt kroppsfasong. Altså at du ikke hadde endret deg i ansiktet: dvs ser ung ut og uten rynker. Og om du var slank som ung så ser du like slank ut fremdeles. Går ut fra at sminke, hår, klær, briller osv ikke "regnes med" her, det er jo noe som er "forandelig", og er kanskje dette som har endret seg side du var "ung"? Er ikke alle som tenker så godt over om en hårsveis er ute av moten, eller om du har fregner eller ikke, eller om brillene du har på er av den stilige eller stygge looken.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var nok helt klart et kompliment. Du har nok blitt en pen voksen dame, men er deg selv lik og ser fremdeles ung ut. Desuten trenger ikke dette mennesket å noen gang ha tenkt på deg som noe annet enn søt. Sette av tid til å jobbe litt med selvtillitten, kanskje? ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei og takk for svar til dere alle.

 

Jeg var ganske slank/tynn som barn og har ikke fått så mye former i voksenalder, ei heller rynker, så det var nok det vedkommende mente at jeg ikke har forandret meg så mye (utseendemessig).

Nr.5; du har rett at jeg må jobber med selvtilliten min. Har ekstrem dårlig selvtillit, men jobber med saken og går til psykolog i dag :)

 

Hilsen HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...