Gå til innhold

Bleieslutt :) Jeg vil ha alle råd og tips dere kan komme med!


Blabb00

Anbefalte innlegg

Lilleprompen er 20 mnd nå og bruker bleie. å tenkte å se om vi kan slutte med bleie allerede i sommer.. Hvordan begynner man med dette? Og ja, litt generelt..

 

Vil først og fremst si at vi har IKKE stress med å bli bleietørr, men vi tenkte bare vi skulle prøve det, og se om hun er klar, viss ikke.. Så prøver vi igjen senere :)

 

Men, hvordan begynner man? Og hva skal man gjøre?

 

Hilsen førstegangs ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest ♥ JuniGull10 ♥

Er nok mer hjelp å få på småtroll 2-3! :-) Men jeg lurer på å prøve på det samme. Kan jo hende det går! Her forsøker vi å sette han på potta imens, men han har ennå ikke tisset eller bæsjet på potta... Han har vel nesten aldri tisset ved bleieskift heller, så er redd han er av typen som bare må tisse i bleia.. Håper du får mange svar!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har en gutt på 20 mnd og lurer på det samme. Han har gjort både nr 1 og nr 2 flere ganger i potta, og gir alltid beskjed når han vil skifte bleie etter har har gjort sitt i den. Men nå har han begynt å si at han vil ha ny bleie før det har kommet noe også. Flere ganger har han sagt han vil ha ny bleie før det er noe som helst i den. Da har jeg bare sagt at vi ikke trenger å skifte enda, men 2 minutter etter har han gjort på seg. Har begynt å ta disse hintene og plassere han på potta, det tar tid men som regel kommer det alltid noe etter en stund :) Setter han også på potta når vi tar morgenstell og kveldstellet. Skal prøve nå i sommer å se om han klarer å slutte, men går det ikke så presser vi han ikke. Han får bruke den tiden han trenger :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror nok de er viktig å etablere gode rutiner for å gå på do/potte så kommer resten av seg selv :) 1-åringen her bæsjer kun på do/i potta og har gjort det alltid. I tillegg sitter hun på do hver gang vi skifter bleie + før og etter soving og etter mat. Hun har ofte tørre bleier hele dagen.

 

Ikke lag noe oppstyr rundt det at han tisser/bæsjer i potta, det er en hverdagslig ting og helt naturlig. Fint og si med nøytral stemme "nei, se der, der bæsja du/tissa du" så blir han bevisst hva som skjer :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...