Gå til innhold

4-års barnebursdag, jente


Behnari

Anbefalte innlegg

Hvor mye arrangering er nødvendig? Er det bare spise og leke sammen selv som er tingen? Hvordan gjør dere det med gaveåpning?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Filifjonka

Hos oss har vi en gang praktisert Flasketuten peker på i forbindelse med gaveåpning. Den som flasketuten pekte på, overleverte sin gave og bursdagsbarnet pakket opp. Det tok en halv evighet, for flasketuten peker ikke bare på de som ikke har levert gaver enda. Noen ble utålmodige og lei, og gikk sin vei. Det hele ble utrolig langdrygt og kjedelig, faktisk. Så utenom den ene gangen har vi bare latt bursdagsbarnet åpne gaver etter hvert som gjestene kom.

 

Jeg har aldri hatt mye organisering i barneselskaper. Som regel har vi hatt to og en halv til tre timers varighet, og mye av tiden går med til at alle skal komme og gavene åpnes, så er det spising, vanligvis pølser, og så kaker. Den lille tida innimellom har jeg latt dem holde på med fri lek, og det har alltid gått veldig bra.

 

Vi har forresten også ofte hatt fisking etter godteposer, eller skattejakt, eller Slå katta ut av sekken.

 

Hvis du vet at det kan bli problemer, at det er tendenser til det i barneflokken, så kan det jo alltids være lurt å ha en lek eller noe i bakhånd, eller i nødsfall en film. Men da må du passe på at det er en film med aldersgrense som er så lav at alle kan se den uten at du får telefoner fra foreldre i etterkant.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er ikke så mye som trengs, men litt planlagt aktivitet er lurt. Behøver ikke være så mye.

Barnets leker er veldig spennende for alle de andre. Dersom barnet er litt "vil ikke dele", så er det lurt å snakke med barnet om dette før bursdagen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

Her er det 4-årsdag til uka:-) Frøkna har bestilt fisking av godteposer, ut over det blir det frilek. Vi har satt to timers selskap, da er både store og små slitne! Mat først, så litt lek før kaker. Åpner gjerne gaver helt på førsten! Godteposer fiskes til slutt slik at barna får dem med seg hjem :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...