Gå til innhold

Se også disse forumene:
Kvinneguiden Doktor Online
Foto

Samboere!! Dameskorpion og Mannetyr??


 • Logg inn for å svare
1 svar til dette emnet

#1 Mellemoren

Mellemoren

  Nytt medlem

 • Medlem
 • Pip
 • 3 Innlegg:

Skrevet 28 mars 2012 - 21:15

Opplevelser, erfaringer med dette??
Jeg er skoprion og min mann er tyr. Vi er TOTALT forskjellige, men samtidig veldig lik, og har et fint kjærlighetsforhold. Han har et eksplositvt humør, er hjemmekjær og litt lat....
Mens jeg er mer rolig helt til det sprekker for meg, og skal gjøre alt på en gang!
Vi blir mer knyttet og avhengi av hverandre etter hvert år! Men vi kan lage helvete for hverandre og være fiender også.... Hehe. Noen skorpiondamer som har det slik med sin tyremann?!

Forumtråden fortsetter under...

#2 5 over natten!

5 over natten!

  Nytt medlem

 • Medlem
 • Pip
 • 14 Innlegg:
 • StedSotra, Bergen

Skrevet 10 mai 2012 - 22:09

Hei skorpiondame! Ja, dere er nok veldig ulike vil eg tro. Tyr og skorpion er motsatt tegn. Dvs at de står rett ovenfor hverandre i zodiaken. I praksis så vil dette si at de ofte har en sterk, fysisk titrekning til hverandre - og at de som regel vil bli veldig nysgjerrige på hverandre. Hovedtrekkene i ulikhetene sies å være det materielle, det ytre (tyren) contra det følelsesmessige, det indre (skorpionen) Denne kombinasjonen sies å være (av astrologer) en kombinasjon som utfyller hverandre, men at dere kansje vil ha vanskeligheter med å forstå den andre i lengden. Begge er 'faste' tegn, og dermed stae - men stabile.
Tyrer kan nok være noen sofaslitere om det er lite ild eller luft i horoskopet. Og skorpionen kan virkelig 'smelle' når den først smeller - så et godt tips til deg som er skorpion, er å ta opp ting med det samme. Ikke skyv vonde følelser og irritasjon 'under teppet' for før eller senere vil noen 'tråkke' på teppet, og da er det ikke greit for den stakkarsen som er i nærheten! ;)

Selv er eg tyrdame og har bodd fem år i lag med en skorpion - så eg har opplevd de intense skorpion følelsene på både godt og vondt! Tyren kan være noe 'eierlysten' ovenfor sine nærmeste, men skorpionen regnes for å være det mest sjalu tegnet av de alle.

Håper dette ga deg noen svar, og lykke til med din kjære tyr! :)


Annonse

Denne siden er en del av Klikk.no/foreldre der du kan lese mer om graviditet, baby og barn. Følge graviditeten uke for uke eller les om babyens utvikling.