Gå til innhold

Når kan man påvise pelsdyrallergi?


RWM

Anbefalte innlegg

Hvor unge har deres små vært når de har fått påvist pelsdyrallergi?

 

Vår på 16mnd har "alltid" klødd seg i nesa /vært irritert i nesa. HS mener han burde hatt flere symptomer dersom dette skulle vært allergi. Han har ikke noe sekret fra hverken øyne eller nese.

 

Mannen min er allergisk mot katt og pollen, mens jeg er allergisk mot husstøvmidd. Så lille har jo større sjanse for å få allergi desverre med vår bakgrunn.

 

Noen som kjenner igjen symptomene vår har og som har fått en diagnose?`...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Fortsetter under...

Vår lille er vell ikke direkte allergisk, men er overfølsom for hund. Men han har ikke rennende øyer og slikt, han blir kunn tett, veldig tett! (i bringen).

 

Da vi var innlagt fikk vi beskjed om at blodprøvene ikke hadde slått ut på allergi og en utenlandsk barnelege nektet for at det var allergi, for det ville man uansett ikke merke før barnet bikket 1år. Da var gutten var knapt 3 mnd og det var andre gang vi var lagt inn og han fikk rakjemisk adrenalin for og løsne opp bringen igjen.

En liten mnd senere bli vi innlagt på nytt, lå der nesten en uke med rakjemisk adrenalin og saltvannoppløsninger som han innhallerte hver 3. Time siden han var så tett. Vi fikk endeli forebyggende medisiner, samt akutt medisin (flutide og ventoline), som vi skulle ta. Vi fikk ny barnelege som bare sa til oss: blodprøver vise veldig skjeldent pelsdyr allergi på barn, og at vi var foreldrene og det er vi som er der og faktisk ser hva han reagere på. Vi kvittet oss med bikkja den uka han var innlagt og gikk på flutide fra november til mars, nå er han medisin fri! :) har kunn ventoline som akuttmedisin! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 år senere...

Vår lille gutt fikk allergisk sjokk da han var 6 mnd gammel grunnet hund. 

Vi tar prikktest og blodprøve (begge slo ut før fylte 1 år ) Så det legen sier der stemmer ikke.

Vi har også blitt fortalt at barn under 1 år ikke får anafylaktisk sjokk og at dyre allergi ikke gir kraftige reaksjoner. Så de er ikke akkurat feilfri de legene. 

Når begge foreldre har allergi er det opp mot 80 % sjanse for at barn blir utsatt for en eller annen form for allergi.

Han fikk heller ikke rennende nese og svie i øynene.

De forholder seg til det de ser mest, også glemmer de noen ganger at det finnes unntak. Derfor er det viktig å stå på sitt og ikke gi seg.

Skriver blogg om vår hverdag, masse om allergi . www.medhjertetpaarettsted.blogg.no og facebooksiden legger jeg ut masse som har med allergi og gjøre : https://www.facebook.com/Medhjertetpaarettsted 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...