Gå til innhold

Se også disse forumene:
Kvinneguiden Doktor Online
Foto

Hvilke sex-fantasier har dere jenter?


 • Logg inn for å svare
25 svar til dette emnet

#21 Anonym bruker

Anonym bruker

  Superbruker

 • Medlem
 • PipPipPipPipPip
 • 2 140 049 Innlegg:

Skrevet 06 mai 2012 - 22:11

Fantaserer om mye rart som jeg ikke tør fortelle til samboeren min:

- å bli dominert av flere menn. Bindt fast, tatt i alle hull, lugga osv. Rett og slett bli brukt av flere menn.

- Jentesex. Enten som trekant med samboeren, eller bare meg og ei jente.

- Ser for meg å ligge på et bord, med masse folk som sitter rundt. De kan ta på meg som de vil, eller bare se på at jeg onanerer.

- Ha sex med tilskuere.

- Selv være tilskuer til at noen andre har sex.

- Gruppesex.

- Playrape ol.

- Bli totalt overraska på en eller annen måte. Enten som hun over beskriver, med å bli kjærtegna i søvne og våkne under akten, eller bare at samboeren min skal "overfalle meg" og bruke meg litt.

Forumtråden fortsetter under...

#22 Anonym bruker

Anonym bruker

  Superbruker

 • Medlem
 • PipPipPipPipPip
 • 2 140 049 Innlegg:

Skrevet 25 juni 2012 - 19:26

Det er så deilig å lese om fantasiene deres. Jeg vil ha mer!!

#23 Anonym bruker

Anonym bruker

  Superbruker

 • Medlem
 • PipPipPipPipPip
 • 2 140 049 Innlegg:

Skrevet 25 juni 2012 - 21:39

jente sex! enten sammen med saboeren min eller aleina med ei jente eller 2.. etter eg blei gravid første gang er det en fantasi som stadig dukker opp..
er ikkje bifil men kunne tenkt meg og prøvd.
fantaserer og om sex med tilskuere, evt sex i samme rom som andre..
tror ikkje er hadde gjennomført det. men tenner på fantasien..

og tror det hadde blitt vansklig og finne ei jente og ha sex med. ville ikkje tatt med ei er kjenner. og kan jo ikkje spør en fremed heller :P

#24 Anonym bruker

Anonym bruker

  Superbruker

 • Medlem
 • PipPipPipPipPip
 • 2 140 049 Innlegg:

Skrevet 20 juli 2012 - 22:10

Min største sexfansti er at jeg blir bindt fast i bunnen av senga og må se på at min mann har sex med en annen mann. Men det sier min mann bare må forbli i mine skittende drømmer. Men det er helt greit om jeg gjør det samme med han, at han blir bindt og jeg har sex med en jente.

Jeg har ikke så mange fantasier lenger, de fantasiene jeg har hatt har blitt prøvd ut så det er ikke noe jeg går og fantaserer så mye om lenger. Er det noe vi vil så gjør vi det. Vi er veldig åpene på dette med hverandre og vi er veldig like slik sett også.

#25 Anonym bruker

Anonym bruker

  Superbruker

 • Medlem
 • PipPipPipPipPip
 • 2 140 049 Innlegg:

Skrevet 09 august 2012 - 23:01

Å bli tatt i alle hull, dvs. i fitta, rompa og munnen samtidig. Ønsker ikke å sette den fantasien ut i livet. Er ikke interessert i å ha sex med andre enn mannen min på ordentlig.

At mannen min setter bind for øyne på meg og tar for seg av kroppen min. Kanskje binder meg også. Bruker leketøy på meg og puler meg i fitta/rompa mens han kjører en dildo i det andre hullet.

Å ha date med påfølgende sex med min kjære på et utrolig romantisk sted. F.eks stranden på en sydhavsøy, uten noen forstyrrelser i sikte.

#26 Anonym bruker

Anonym bruker

  Superbruker

 • Medlem
 • PipPipPipPipPip
 • 2 140 049 Innlegg:

Skrevet 12 august 2012 - 15:17

Har flere fantasier, en av dem er som følger:
Jeg har avtalt å møte en deilig mann fra np som jeg har møtt en gang før. Han har bedt meg møte seg på hotellet, han har sjekket inn alt og sendt meg romnr på sms sammen med et bilde av pikken i giv akt.

Jeg banker på døra, spent og kåt. Han åpner døra, drar meg inn, dytter meg mot døra i et heftig kyss mens han stryker meg over puppa og drar opp kjolen så han kan stryke meg over fitta og kjenne hvor våt og klar jeg er, han stikker en finger inn i fitta mi mens han småbiter meg i øreflippen, jeg grøsser av nytelse.

Han tar så hånda mi og tar meg med bort til senga, der tar han på meg bind for øya og sier at han har en overraskelse til meg.

Jeg er spent på hva han har planlagt, sitrer i hele meg av forventning. Jeg står helt rolig, så kjenner jeg at kjolen blir løfta opp litt, hender som stryker meg over rumpa, finger som stryker over fitta, stryker på klitten og en finger som glir inn i fitta. Fingen på klitten blir bytta ut med en våt, deilig tunge. Så hører jeg en dør som åpner seg og skritt over gulvet, kjenner så hender som tar tak rundt meg bakfra, knar puppa mine mens jeg blir kyssa på nakken og under øret, blir litt overraska, men nyter det. Han som står bak meg ber meg ta henda over hodet, drar av meg kjolen før han åpner hektene på bh, tar så puppa i henda sine og knar mens han stønner. Han foran sleiker og fingrer meg, jeg klarer snart ikke stå på beina, stønner og vrir meg, skriker ut i det det går for meg.

De tar meg med bort på senga, ber meg legge meg på rygg. Jeg legger meg ned, kjenner så at en av dem legger seg mellom beina mine og sleiker meg, den andre setter seg ved siden av hodet mitt og fører pikken inn i munnen min, jeg suger og koser meg mens orgasmene river i kroppen min.

Tunga forsvinner fra fitta mi, blir erstattet av en deilig stiv pikk som forsvinner inn i den våte, trange fitta mi, løfter opp beina så pikken kommer enda bedre til i fitta mi mens jeg suger den andre pikken, glemmer nesten å suge fordi det er så utrolig deilig.

Følelsene blir mer intense pga bindet for øya.

Pikken fra fitta forsvinner, og pikken fra munnen forsvinner et lite øyeblikk, jeg blir bedt om å stille meg på alle 4. Jeg gjør det, og det tar ikke lang tid før jeg får pikk i munnen igjen, men ny pikk denne gangen, den som har vært i fitta mi for den er våt av fittesaftene mine, smaker så godt. Suger og koser meg, stønner av vellyst i det en stiv pikk blir kjørt inn i fitta mi bakfra, pumper inn og ut, fort, jeg skriker og suger om hverandre. Runker pikken ved munnen min, det er snart så det går for dere begge to, plutselig får jeg en ladning midt i ansiktet, rett etterpå trekker pikken seg ut bak og spruter på rumpa mi.

Vi legger oss utmattede ned i senga, jeg i midten, endelig får jeg ta av bindet for øya så jeg kan se på dere begge to og si tusen takk med et kjempesmil.
Vi ligger i senga og koser, prater og slapper av litt før vi går i dusjen.... Men, det er en annen fantasi


Annonse

Denne siden er en del av Klikk.no/foreldre der du kan lese mer om graviditet, baby og barn. Følge graviditeten uke for uke eller les om babyens utvikling.