Gå til innhold

Når sover babyen på eget rom?


Min første 2012

Anbefalte innlegg

Skal dere ha babyen på deres soverom eller blir barnesengen stående på et annet rom med babycall? Og evt når er det vanlig at babyen sover på eget rom? Føler det er mest naturlig å ha babyen i nærheten av meg hele tiden de første ukene, men samtidig har vi ikke det største soverommet så det vil bli trangt med sprinkelsengen + vår dobbeltseng....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

vi skal ha babyen på rommet vårt av pratiske grunner, han skal jo ha mat masse på natta og jeg har lite lyst til å stå opp og ut å hente han på rommet hans hver gang. også kommer jeg nok til å ville sjekke litt på han når han sover også. =)

 

det er noen som bare bruker baggdelen på vogna når babyen sover på rommet hvis det er trangt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Venter nå nr 3, og med de to andre har jeg hatt de på vårt soverom i ca 6 mnd. Så lenge man fullammer er det av praktiske årsaker;). Noen flytter barna inn på eget rom etter kort tid, andre venter til de er året. Gjør hva som føles riktig for dere!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal ha babyen i seng på vårt rom de første månedene og så ser vi litt an når det passer å flytte han inn på et annet rom mtp. søvn/fullamming etc. Tenker det blir etter ca. 6 mnd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde vår første på vårt soverom til ca 6 måneder. Flyttet på eget rom fordi barnet våknet litt for tidlig av vekkerklokken til pappaen sin :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De anbefaler jo å ha baby på foreldrenes soverom det første året, fordi det senker faren for krybbedød.

 

Vi ser an ungen litt, vi. Førstemann sov på samme rom litt over et år, og etter det sov hun på eget rom frem til hun våknet og så kom hun inn til oss etter det.

 

Andremann sov bare på rommet vårt til han var sju mnd, da lot han seg vekke av pappaens snorking,, hehe... Men soverommet er vegg-i-vegg og dørene rett ved hverandre, så vi sov med åpne dører. Når han først våknet tok vi han inn til oss. Nå er han to år, og han liker fremdeles p snike seg opp i voksensenga for en liten kosestund den siste timen før vekkerklokka ringer <3

 

Vi begynner med baby på rommet denne gangenogså, og så ser vi hvordan det utvikler seg! Denne gangen er vi også nødt til å legge to barn på samme rom, og den kabalen har vi ikke helt fått til å gå opp enda...

 

 

(MEN; vi har kjøpt en sånn ørliten sprinkelseng denne gangen da. Sånn spm du fester i siden på foreldresenga. Sparer oss for masse plassproblemer)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Mine to har flyttet inn på egne rom når de har vært 6-7 mnd gamle. Da var det ingen av oss som sov godt lengre ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her flytta han når han var 5mnd, han bynnte da å våkne av hver minste lille lyd, kunne ikke snu oss i senga utn at han våkna. fikk endel reaksjoner på at det var tidlig, men han sov mye bedre, jeg var inne å sjekka på han x antall ganger iløpet av en natt så for meg hadde det ikke så mye å si igrunn ;) Han lå og ligger enda helt veggivegg med oss...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hadde førstemann på vårt rom til han var et år. Av den grunn at vi kun hadde et soverom i leil vi leide! Men da vi kjøpte hus, fikk han eget rom. Vet ikke hvor lenge denne babyen skal sove inne hos oss, men det blir en god stund ihvertfall!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi hadde førstemann hos oss i 3,5 mnd, og flyttet han på naborommet. Vi og babyen våknet av hverandre, så for alles del var det best for nattesøvnen å la han sove alene. Hadde dørene åpne og hørte fremdeles det minste host eller knirk... Ammet ham ikke på natta fra rundt den tiden (kun rundt midnatt og på morgenen) - da han virket godt fornøyd med morsmelka mi. Veide faktisk 9 kg på 3-mnd kontrollen, så ingenting tilsa at jeg måtte vekke ham for å amme på natterstid. :)

Men er usikker på om jeg vil la frøkna som kommer nå sove alene etter så kort tid, må nesten se an hva slags unge det er, og om nattamming er aktuelt. Slekter hun på storebror så flyttes nok hun også tidlig til naborommet (er heldige å ha 3 soverom tett-i-tett), men vi har også plass til å ha henne hos oss inntil vi føler oss komfortable med å flytte henne til eget rom.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tenker så raskt så mulig etter fødsel, rommet til babyen er rett over gangen fra vårt soverom.. Babyen sover vel bedre aleine enn med foreldrene? Er vel mer meg det står på :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blir nok å ha minsten på rommet med oss første mnd, så inn på eget, med tanke på at mor og far allerede sover dårlig fra start ^^ kanskje jeg flytter inn på barnerommet i starten, så kan far få snorke å prompe ifred på soverommet, haha.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Annonse

Kommer helt ann på. Min mann sover veldig lett og han sov på gjesterommet sist til babyen ble flyttet inn der. Men må så skal jeg ha en seng på barnerommet. Da får far og storebror sovet godt og er utvilte.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 9 måneder senere...

Jeg tenker å ha bebisen på sitt eget rom fra starten av når den tid kommer. Mannen står opp veldig tidlig og vil ikke forstyrre han. Dessuten har vi veldig god plass på det som evt skal bli barnerom så kommer til å ha en stressless i kroken til ammingen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om du er heldig sover han/hun på eget rom når den er fylt 3 år! ;) hehe.. Nei, kommer jo veldig ann på ungen da. Jeg vil ha babyen min i vugge på soverommet vårt til den ikke lenger passer i vuggen, ca 6 måneder. Siden flytter jeg henne eller han på eget rom og ser hvordan det går. Det er viktig med nærhet til barnet uansett!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 år senere...

Vi har et veldig smalt soverom, men barnerommet vil bli rett over gangen. Kommer nok uansett til å ha barnet sovendes I bagdelen av vognen eller I babynesten I vår seng de første månedene :)

 

Hvor small får man en slik barneseng som man fester til egen seng???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...