Gå til innhold

Blir så irritert på enkelte foreldre i bhg.!


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Går omgangsyken for fult der. Gutten min ble syk i går, så er da hjemme.

Så hører jeg om et tilfelle der en gutt har spydd i bhg. Dagen etter tropper moren opp med han. Får beskjed om 48 timers regelen. Moren sier spist at han ikke er syk, leverer han og går...

Tirsdag var det et søskenpar som var syke. Fikk en melding av moren (venninne) som fortalte begge spydde.

I dag var det foreldrekaffe, og møtte denne venninnen i garderoben. Stusset litt over at barna var det. Fortalte at gutten min lå hjemme med omgangsyken. Hun fortalte da at også hun hadde det... Vart helt paff. Er virkelig folk så dumme at de leverer syke barn/kommer på samlinger i bhg. når de er syke og syke barn på slep? Er det virkelig mulig!

Blir helt satt ut. Dagens utblåsning!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ja, dette skjer det en del av ja. Det går dessverre ut over ansatte i barnehagen, andre barn og da også andre foreldre. Svært egoistisk. Det hele kan ende opp med en evig karusell med sykdom.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg ble litt paff da en bekjent av meg postet på face att hun hadde funnet ungen i en pøl med spy på morningen, for så å se han sitte å leke med min sønn i barnehagen,når jeg hentet senere på dagen! haallloooo?? heldigvis ble han ikke smittet, men alikevell, kan jo være andre som ble det. skjønner ikke helt hva folk tenker

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Husfrua

kjenner jeg blir irritert bare av å lese drt her! Er gjengs over i alle barnehager. Foreldre som kun tenker på seg selv. Skulle like å se en voksen gå på jobb med spysyken og dritua! Vet alt om det her da jeg driver egen bhg, og har blitt spydd ned flere ganger. Og blitt fortalt av barn at "mamma putta pille i rumpa mi i stad". Ta ansvar sier jeg. En bhg er ikke et sykehus.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er så dårlig gjort. Særlig når det er snakk om at små barn kan bli smittet (ikke at det er greit når større barn blir syke altså). Det kan jo faktisk være ganske farlig for barn under to år å få omgangssyke.. :(

 

Hilsen en som har vært hjemme med barn med omgangssyken idag, (og skal bli hjemme imorgen også, uavhengig av form!)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Apropo egoistiske folk;

 

Var på fødselsforberedende kurs på sykehuset i dag, ilag med flere par.

Under omvisningen må en av fedrene sette seg ned litt -hvorpå kona hans sier "Han har influensa, skjønner dere..."

 

Takk for den ja, kom på et kurs på en fødeavdeling med 10 andre høygravide og ha influensa... :P

 

Så nei, folk tenker ikke lenger en sitt eget ego!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg må innrømme at jeg har gjort det selv...

 

Holdt 48 timers regelen for ungen, men vært tilstede 1 time under foreldrefrokost med spysyke..

Gjorde det for den lille sin del som skulle få være Lucia for aller første gang.. Faren kunne ikke stille opp, så jeg stilte, dårlig som jeg var. Gikk så snart jeg hadde anledning. Spritet hendene før jeg gikk inn og passet på å begrense mest mulig smitte...

 

Signerer anonym da jeg regner med å få en del høgg ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og mens jeg har denne tråden oppe hører jeg oppkast fra barnerommet... Heldigvis har jeg fri i morgen og helg etter, så nå er det viktigste er å hindre spredning innen familien, så satser vi på at oppkastet gir seg i løpet av kvelden/natta og at vi er klare igjen for jobb og barnehage igjen på mandag etter minst 48 friske timer...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Omgangssyken smitter både gjennom dråpe og luft. Så det nytter faktisk ikke uansett hvor mye du vasker og spriter hendene dine. Bare ved å gå ut av huset og være blant andre utsetter du de for smitte..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

"Nytter ikke å vaske hendene"?! Du har fått med deg hvordan dråpesmitte smitter du eller?! no 11

hehe.

 

Jo håndvask er veldig viktig ved omgangsyke fordi det også smitter som kontaktsmitte...

 

Men håndsprit kan være en falsk trygghet, spesielt hvis du ikke vasker hendene først. Og badet/doen/vasken bør vakes med klorvann!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Omgangssyke smitter som kontakt og dråpesmitte. Og er noe shit:-( grusomeste som finnes.

Jeg holder barna hjemme i 48 timer, da jeg selv også har 48 timers karantene fra jobb. Men ser mange foreldre som ikke holder barna sine hjemme så lenge. Spurte også i barnehagen for litt siden...og da sa de at de oppfordret til 48 timer etter symptomfrihet, men at de ikke kunne pålegge det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Morn du

Pratet med SFO leder i dag, hun brydde seg ikke om 24 timers regelen i hvert fall. Det var ikke så nøye, bare man spritet seg.

Jaja...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest eelis+kian ♥

48 timers karantene bør det være uansett om man jobber på sykehus eller i en klesbutikk, og uansett om man går i barnehagen eller på universitetet. Seriøst. Ingen ting irriterer meg mer enn å bli smittet av en eller annen tufs som insisterer på å komme på jobb med influensa. For da blir jo selvfølgelig ungen også smittet, så det tar bare et øyeblikk å måtte ta en uke borte fra jobb. Grrrr.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...