Gå til innhold

Inntekt på 900 000 og lån på rundt 3 mill... kommer vi til å klare det?


Mor di!

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Vi har omtrent det nå. Rundt 950.000,- i inntekt og ca 2.700.000,- i hus og hyttelån + 2 x billån. Betaler 14.000,- på hus/hyttelånet, og litt over 7.000,- på billånene.... Tar en god bit av kaka de lånene ja :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det tror jeg dere skal klare! Men egentlig så bør du selv finne ut om dere kommer til å klare ved å setteopp budsjett. Enkelte mennesker har veldig høyt forbruk som gjør at ett slikt lån er uoppnåelig. Andre lever nøktern og kan betjene høye lån med letthet.

 

Sett opp en oversikt over allt dere bruker penger på, fra mat til frisør, turer på byen, forsikringer, andre lån m.m

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det klarer dere. Vi har litt over 900 000 i inntekt og 2.7 i lån. Vi har ingen andre lån, men i tillegg til arbeidsinntekten har vi skattefri utleieinntekt på ca 9500 pr mnd.

 

Vi har fleksilån fra banken og velger selv da hvor mye vi vil betale pr mnd. Rentene er på i overkant av 8000 pr mnd, vi pleier å betale inn ca 20 000 på boliglånet pr mnd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kommer helt an på hvilke andre utgifter dere har. Dere bør i utgangspunktet klare det, men hvis dere har masse tullegjeld osv, så bør dere kanskje kvitte dere med det først. Men de fleste bør vel klare det. Hvis du er litt lur så følger du med en mnd eller to før dere tar opp lånet, og ser hvor mye dere bruker på mat, faste utgifter og andre ting, og ser hvor mye som blir igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...