Gå til innhold

Kva er populære leiker for tida?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jenta mi, som blir 4 år i romjula, trenger ei fornying og oppgradering i leikekista si. Når eg spør kva ho ønsker seg, får eg ikkje noko skikkeleg svar - det er som om ho ønsker seg alt og ingenting på same tida.

 

Skal kjøpe og ønske ho både julegåver og bursdagsgåver - men er ganske usikker på kva eg skal satse på. Mykje av det ho allereie har av leiker, passar best for litt mindre barn enn det ho er (treklossar, leikekomfyr, togbane, duplo osv.)

 

Ho er ikkje veldig interessert i babydukker o.l, men har både dukke og dukkevogn. Dukkehus med innhold har ho også.

 

Såå, er det nokon som har tips til kva vi skal fornye leikene med? Kva er det som slår an blant 4-åringar for tida?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tja.. eit steg vidare frå Duplo er vanleg Lego eller Playmobil, og eit steg vidare frå treklossar er puslespel...?

Tegnesaker, modellkitt, togbane, nabbiperler, barnekaraoke, PC-spill, Puppy in my pocket og Littlest Pet Shop er andre tips.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjøp Wii ! Ikke no for lekekista, men moro for hele familien.. Vi er en familie på fem, de yngste er 3 og 4 år og får til mange av spillene på WiiPay og WiiSport. Leke-leker synes jeg veldig få barn har mye glede av, de har alt for mye og trenger IKE mer..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for innspel! :)

 

Nye puslespel blir det! :) Pluss nye bøker og ny musikk.

 

Har vurdert LPS - men veit ikkje om dette endå er "in" (altså noko som ungar synes er stas). Puppy in my pocket kjenner eg ikkje til, men får sjekke det opp. Lego har ho litt av, men er ikkje veldig interessert. Playmo kunne jo vore verdt eit forsøk. Vurderer også Barbie, men dei Barbie-dukkene eg såg i butikken var ikkje noko fine - dei har forandra seg frå korleis dei var før... :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også jente på 4 år, og samme problem. Vi har bestemt oss for å kjøpe en kanin (levende) til henne denne jula. Det vet vi at hun ønsker seg, og det er jo forsåvidt et letthåndterlig dyr.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Wii koster 990,- på Coop nå, så er kanskje overkommelig for de fleste familier, som en familiepresang?

 

Kanin??? Vet du hvor mye en kanin lukter?? Letthåndterlig dyr? Det må fores, og skiftes på buret flere ganger i uka, og kan ikke være alene noe særlig mer enn et døgn. Vet du hva du går til? Du vet at en fireåring ikke kan ta ansvar for et dyr?

 

"Kjøp" heller en katt..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Et dyr SKAL IKKE gis i julegave. Det skal være gjennomtenkt i alle retninger før man skaffer seg dyr, man kjøper ikke kanin til en 4-åring fordi man ikke finner på noe annet å kjøpe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror du vi er fem år, eller? Selvfølgelig er dette noe vi har tenkt grundig gjennom, men vi gir den altså nå i anledning julen.

Hun og katt er uaktuelt, og i forhold til en hund er kanin letthåndterlig (jeg har hatt både hund, katt, marsvin og undulat gjennom oppveksten min).

 

"En fireåring kan ikke passe på et dyr." Ja, for vi hadde liksom tenkt å gi henne det full og hele ansvar for det.

 

Ja, kaniner må fores og stelles x antall ganger i uka. Du tror ikke jeg visste dette? Men den er altså letthåndterlig på mange andre vis i forhold til f.ks hund.

 

At den ikke kan være alene mer enn en time er forøvrig feil.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

He he, alene mer enn et DØGN var det jeg skrev. Og en kanin lukter mer enn noen av de andre dyrene du har hatt før, det kan jeg love.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så lenge anskaffelsen av kjæledyret er gjennomtenkt, kan det vel ikkje vere så farlig om det akkurat blir gitt vekk i julegåve?

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sorry, gikk litt fort i svingen her. Ett døgn hørtes mer fornuftig ut, ja.

 

Jeg er oppvokst på gård, og vet nøyaktig hvor mye kaniner stinker. Men hva vet du om hva vi har av rom for kaniner eller andre dyr? Og hva vet du om hva vi har av familie rett rundt døra som gjerne passer kaninen hvis vi skal bort?

 

Null problem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...