Anonym bruker Skrevet 1. desember 2011 #1 Del Skrevet 1. desember 2011 Kan dere ikke bake med harde typer som Melange margarin? Tidligere var det en tråd her om margarin og smør, der det ble konkludert med at margarin ikke er smør. Det stemmer naturligvis, men jeg må si det er litt snobbete å ikke kunne bake julekaker med Melange margarin... den egner seg da kjempegodt til baking! Det er nytt for meg at man kun kan bake av meierismør. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 1. desember 2011 #2 Del Skrevet 1. desember 2011 Hjemme bakte mamma alltid med melange, og det har jeg selv fortsatt med. En sjelden gang bruker jeg meierismør. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 1. desember 2011 #3 Del Skrevet 1. desember 2011 Jeg er selv oppvokst med melange. Har aldri brukt meierismør. Alltid trodd at melange var smør jeg.. Hehe =P Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 1. desember 2011 #4 Del Skrevet 1. desember 2011 Pga palmeoljen unngår jeg margarin så langt det lar seg gjøre. Her brukes smør eller olje. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 1. desember 2011 #5 Del Skrevet 1. desember 2011 Gidder ikke å google; gi meg kortversjonen: Hva er galt med palmeolje? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 1. desember 2011 #6 Del Skrevet 1. desember 2011 Samme som 22.48. Har aldri margarin i mitt kjøleskap. Da lager jeg heller eget smør av fløte eller rømme. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 1. desember 2011 #7 Del Skrevet 1. desember 2011 Har både brukt margaring og smør, så her er det ikke krise. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 1. desember 2011 #8 Del Skrevet 1. desember 2011 http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.6593430 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 1. desember 2011 #9 Del Skrevet 1. desember 2011 De fleste margariner er uten palmeolje, ta deg bryet med å sjekke ingredienslista!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 1. desember 2011 #10 Del Skrevet 1. desember 2011 De fleste margariner/melange inneholder palmeolje. Men i innholdsdeklarasjonene står det vegetabilsk olje eller vegetabilsk fett. Nettopp for å kamuflere dette. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 1. desember 2011 #11 Del Skrevet 1. desember 2011 Er de? Er du sikker på det? De er ikke pålagt å merke spesifikt skjønner du. De kamuflerer det under vegetabilsk fett. Tror heller det er du som må ta deg bryet med å sjekke fakta gitt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 1. desember 2011 #12 Del Skrevet 1. desember 2011 Sjekk linken lenger opp!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 1. desember 2011 #13 Del Skrevet 1. desember 2011 Men... kjøper alle ekte smør for å unngå det mettede fettet i palmeolje? Det blir jo som å kjøpe billett til Grønland for å unngå kulden... :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 1. desember 2011 #14 Del Skrevet 1. desember 2011 Jeg bruker litt begge deler, spørs litt på hva jeg baker smør og melange smaker forskjellig! Men smør er vel sunnere å renere å bruke enn margarin. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 1. desember 2011 #15 Del Skrevet 1. desember 2011 Eh, noe omtrent sånn tenkte jeg på også. Er greia at smøret VET man at man får mettet animalsk fett, men liksom litt bittert å ha blitt "lurt" til å spise mettet vegetabilsk fett i Melange? Skjønte ikke den, jeg. Dum som en bøtte med smør, tydeligvis. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 1. desember 2011 #16 Del Skrevet 1. desember 2011 Sunnere og renere? Hvordan forklarer du det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 1. desember 2011 #17 Del Skrevet 1. desember 2011 smør er laget av fløte, kunn tilsatt salt. margarin er tilsatt flere ting, fargestoffer, aroma mm. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå