Gå til innhold

Er det galt å få et barn til hvis en mangler et ekstra soverom..?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Det virker jo sånn på enkelte. Hva er så galt med å dele rom? Dessuten er det ingen som har sagt at bosituasjonen til folk er permanent, det går jo an å kjøpe noe større etterhvert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Lurer jeg å på.... Har tre barn boende her, to fast og en annenhver uke. Vi vil ha en til, men har ikke ekstra soverom :( Men huset er stort, og jeg er ikke gravid enda, så er allefall minst to år til uansett,......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mine gutter på 4 og 8 år deler rom enda. Det til tross for at vi har ledig soverom.

De ønsker å ha det sånn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, men som jeg skrev som svar på et tidligere innlegg bør man vite at man kan fikse et rom til barnet innen 2 år når man planlegger barn. Om man venter barn nr. 2 kan det bo på samme soverom som barn nr. 1 med mindre aldersforskjellen er svært stor (ikke så gøy for en på 10 å få en ettåring inn på rommet sitt).

 

Det er ikke bare for barnet sin del men for foreldrenes og!

 

Folk kan da bruke sunn fornuft! Går det bra med 10 stykker på ett rom også? Jada, det er mange som lever sånn i verden (i fattige land). Ikke ta det så personlig da! Jeez..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi venter forresten barn nr 3, selv om vi bare har 3 soverom. Altså må de 2 yngste dele rom til vi får råd til å kjøpe noe større:) Ser ikke problemet med det jeg..

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Syns det er helt sprøtt. Våre barn vil måtte dele soverom, om vi ikke bygger på. Det blir ikke bygget på fordi vi mangler ett soverom!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Mangler et rom?

 

Vi flytter nå til en leilighet med 2 soverom..og skal ha nr 2 nå i januar..føler slettes ikke at vi mangler et rom...

 

Den minste skal bo inne hos oss til han blir rundt 1-2 år.. vi får se..og så flytter han vel inn hos søstra om vi ikke bestemmer oss for å flytte før den tid..noe jeg tviler på.. Barn har ikke vondt av å bo sammen...

 

Men enig i at det ikke er så kult for eldre barn å få veldig små søsken inn på rommet sitt..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Synes det er fint at du setter dette på 'dagsplanen', - har fått så mange rare reaksjoner selv på akkurat dette...

 

Vi er en familie på tre som bor i en leilighet på 80 kvadrat, med to soverom. Sønnen på to har sitt eget rom som han trives godt på. Da jeg ble gravid med nummer to var det mange som spurte om det var planlagt, - siden vi har 'så liten plass'. Folk spurte de merkeligste ting, - "Hvor skal babyen sove da?", "Du kan ikke la ungen ligge ute om natta!" o.s.v.

 

Jeg tenker, - der det er hjerterom er det plass nok! Babyen kan sove hos oss til den er stor nok til å flytte ut, - og da mener jeg at det ikke er usunt for barn å dele rom ei stund... kanskje de til og med har godt av det? ,-)

 

Nei, dette er ikke galt, - med boligmarkedet i dag (i alle fall der vi bor), - ville jeg blitt ufruktbar før vi fikk noe større og eget... Viktigste er at vi har det fint sammen, om det er på 80 eller 300 kvadrat, med to eller seks soverom ,-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det virkelig et must at barn skal ha sitt eget rom? Hva er neste? Av og til så tenker jeg at Norge er blitt rikere enn hva sunt er, folk mister jo helt bakkekontakt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vi har et lite hus med 2 soverom, ikke mulig å få til 3 soverom med mindre vi bygger ut enten i bakkeplan eller i høyden og vi planlegger br 2 nå :) Mannen var litt skeptisk i starten, men jeg har delt rom med søsken frem til jeg begynte på u. skolen. Var kjempekoselig å dele rom med søsken synes jeg. Jada, vi kranglet, men strengt tatt trengte jeg ikke så himla mye privatliv før jeg ble tenåring :P Og skulle jeg og venninner snakke hemmelig eller noe, så stabla vi leken til lillebroren min utenfor soverommet og han lekte på stua ;)

 

Det er ikke noe farlig å dele rom! Jeg likte det godt jeg, alltid noen å snakke med og leke med :)

 

Lille skal dele rom med oss til han/hun sover gjennom, så skal barna dele. det blir ca 4 år mellom barna. Helt fin aldersforskjell, største skjønner såpass at han ikke kan løfte lillebror/søster, men de kan leke sammen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...