Gå til innhold

Ukesmenyen deres? Del da, jenter!


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Her er vår:

 

Mandag: Hjemmelaget pizza med bacon, kjøttdeig, purre, rødløk og cherrytomater. Hvitløksdressing ved siden av og salat.

 

Tirsdag: Wienerpølser og rå løk (dårlig tid).

 

Onsdag: Hjemmelagde vårruller med gulrøtter, kålrot, løk, glassnudler, hvitløk og kjøttdeig. Pluss chillisaus, selvsagt (og salat ved siden av).

 

Torsdag: Wok med masse forskjellige grønnsaker, oystersaus og eggnudler + kyllingfilet.

 

Fredag: Hjemmelagd fiskegrateng med brokkoli og gulrøtter (laks)

 

Lørdag: Hjemmelagde hamburgere med masse salat og hjemmelagde potetchips.

 

Søndag: Ovnsbakt laks med hvitløk, asparges, sitron, ingefær, poteter og rømme.

 

Neste uke:

 

Mandag: Hjemmelagde fiskekaker med kålstuing, gulrøtter og poteter.

 

Tirsdag: Hjemmelagde lammeboller med koriander, ingefær, hvitløk m.m, tzatziki, salat og couscous.

 

Onsdag: Ovnsbakte paprika med ris og kjøttdeig.

 

Torsdag: Ovnsbakt kyllingfilet med grønnsaker og stekt ris.

 

Fredag: Hjemmelaget Tam Yam Kung-suppe.

 

Lørdag: Spise ute, enten sushi eller indisk.

 

Søndag: Biffsnadder og tilbehør (invitert i bursdag).

 

Neste uke:

 

Mandag: Hjemmelaget soppsuppe med avocado, mozarella og tomat-salat.

 

Tirsdag: Hjemmelagde børek med fetaost og persille + salat.

 

Onsdag: Fiskepai (sei, laks, poteter, persille, løk, gulrøt osv).

 

Torsdag: Hjemmelaget moussaka med feta-salat, hvitløksdressing og foccacia.

 

Fredag: Taco

 

Lørdag: Hjemmelaget lasagne med salat og hvitløksbrød

 

Søndag: Lammestek med masse ovnsbakte grønnsaker og poteter.

 

 

Litt tips fra meg. Vil gjerne ha fra dere også! :)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mandag: Svinekjøtt i sweet & soursaus med wokgrønnsaker og ris

Tirsdag: Panert fisk med ovnsstekte poteter og kokte gulrøtter

Onsdag: Det vi har i skap og skuffer-form, brukte en pakke karbonadedeig, en løk, 3 gulrøtter, en boks hakkede tomater, en skje tomatpure og krydder. Toppet med potetskiver og ostesaus, serverte med hvitløksbaguette.

Torsdag: Suppe og brokkoli, med hvitløksbaguett (den vi ikke spiste i går)

Fredag: Skal på seinvakt, samboer spiser restene av ovnsretten fra onsdag.

Lørdag: Enten laks eller kalkunfilet, finner på noe tilbehør.

Søndag: Seinvakt igjen, sender samboer hjem til sin mor tror jeg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mandag: Lapskaus

Tirsdag: Kyllingfilet, ris og stekte grønnsaker.

Onsdag: Jegergryte, potetstappe og tyttebærsyltetøy

Torsdag: Stekt sei, grønnsaker og poteter

Fredag: Svinefilet, stekte grønnsaker, fløtesaus makt til med ingefær og søyasaus + båndspagetti.

Lørdag: Kylling i pita med salat

Søndag: Hjemmelagede kjøttkaker, grønnsaker og poteter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

mandag: farfale med tomatsaus bestående av tomater, løk, hvitløk, persillerot, sopp, aubergine og quorn farse

tirsdag: tomattorsk form med sitron, tomat, potet. løk og hvitløk med avokado og tomatsalat

onsdag: risgrøt

torsdag: rester

fredag: vegetarisk chilligryte

lørdag: vegetarlasagne

søndag: rester lasagne

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg spiser ikke kjøtt og vil gjerne ha oppskriften på vegetarisk chilligryte:)Fint om du ville delt den med meg?:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Klart du kan! Det er veldig enkelt. Først trenger du filodeig, det får du kjøpt i de aller fleste innvandrerbutikker, noen butikker har det også.

 

Jeg bruker:

 

Karbonadedeig, gulrot, kål, hvitløk, chilli, soysaus, fiskesaus, løk, koriander, pepper og en liten klype sukker og glassnudler.

 

Starter med å steke løk og hvitløk (så du får frem smaken) + chilli. Blander så inn kjøttdeigen og steker til den er fin, heller så i finstrimlet kål og gulrøtter, smaker til med soyasaus og fiskesaus + pepper og en liten klype sukker. Masse frisk koriander oppå. Tas og legges i en bolle og blandes med glassnudler.

 

Så legger jeg i overkant av en spiseskje på hver filodeigbit og bretter sammen. Fester kantene med litt eggehvite (eller bare egg hvis du vil). Frityrsteker i ca. 2 minutter og så lar oljen renne av - så er det good to go!

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

UKESMENY

 

1.

Mandag: Kylling i form m/ris

 

Tirsdag: Grønnsakssuppe

 

Onsdag: Blekksprutpølser m/potetmos og tomatbønner

 

Torsdag: Laks/fiskepinner med potet, råkost og rømme/remulade

 

Fredag: Kjøttboller m/fløtesaus og stekte poteter m/grønnsaker

 

Lørdag: Bakt potet med skinke, bacon, rømme, mais, paprika

 

Søndag: Gryterett med kjøttdeig og ris

 

 

2.

Mandag: Resten av gryteretten og tomatsuppe el .l til kidsa

 

Tirsdag: Skinke og grønnsaksgrateng m/ris

 

Onsdag: Fiskesuppe m/grønnsaker, laks og suppeboller

 

Torsdag: Kålruletter m/potet og brun saus

 

Fredag: Sabai (thai restaurant)

 

Lørdag: Biff el. annen kosemat

 

Søndag: Valgfritt, alt etter hva vi har i hus

 

 

3.

Mandag: Kokt torsk m/bacon, gulrot og potet

 

Tirsdag: Brennende kjærlighet

 

Onsdag: Fiskepudding m/råkost og remulade

 

Torsdag: Pannekaker og ertesuppe(toro)

 

Fredag: Hamburgere m/valgfritt tilbehør

 

Lørdag: Grillspyd m/ris el. bakt potet

 

Søndag: Grøt (evt. omelett eller rester)

 

 

4.

Mandag: Hjemmelaget blomkål/brokkolisuppe m/rundstykker

 

Tirsdag: Ovnsbakt gratinert laks m/grønnsaker og ris

 

Onsdag: Vårruller m/ stekt ris og sursøt saus

 

Torsdag: Fylt rødspette m/råkost og potet

 

Fredag: Sabai

 

Lørdag: Tikka Masala

 

Søndag: Valgfritt

 

 

5.

Mandag: Laksewok m/ris og soyasaus

 

Tirsdag: Dampet blomkål m/ostesaus, skinke og bacon

 

Onsdag: Pølse- grønnsaksgrateng m/potetmos

 

Torsdag: Lys lapskaus

 

Fredag: Rester av lapskaus evt. grøt i tillegg

 

Lørdag: Kyllingfilet m/grønnsaker og fløtepotet

 

Søndag: Koteletter i form m/ris og grønnsaker

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oi, det høres godt ut, ble inspirert her nå. Tror jammen jeg skal prøve å lage vårruller en dag. Her er noe av det jeg spiser:

 

- Fiskewook med grønnsaker, laks, scampi, oystersaus og eggnudler

- Quesadilla med kylling og salat

- Kyllingwrap

- Ovnsgratinert laks med båtpoteter og brokkoli

- Panert kyllingfilet med pasta og brokkoli

- Wok med kylling, sursøt saus, nudler og grønnsaker

- Filetkotelett med hjemmelaget løkmarmelade, couscous og salat

- Spagetti og kjøttdeig

- Hjemmelagde kjøttkaker med makaronistuing og poteter

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...