Anonym bruker Skrevet 13. oktober 2011 #1 Del Skrevet 13. oktober 2011 Her er vår: Mandag: Hjemmelaget pizza med bacon, kjøttdeig, purre, rødløk og cherrytomater. Hvitløksdressing ved siden av og salat. Tirsdag: Wienerpølser og rå løk (dårlig tid). Onsdag: Hjemmelagde vårruller med gulrøtter, kålrot, løk, glassnudler, hvitløk og kjøttdeig. Pluss chillisaus, selvsagt (og salat ved siden av). Torsdag: Wok med masse forskjellige grønnsaker, oystersaus og eggnudler + kyllingfilet. Fredag: Hjemmelagd fiskegrateng med brokkoli og gulrøtter (laks) Lørdag: Hjemmelagde hamburgere med masse salat og hjemmelagde potetchips. Søndag: Ovnsbakt laks med hvitløk, asparges, sitron, ingefær, poteter og rømme. Neste uke: Mandag: Hjemmelagde fiskekaker med kålstuing, gulrøtter og poteter. Tirsdag: Hjemmelagde lammeboller med koriander, ingefær, hvitløk m.m, tzatziki, salat og couscous. Onsdag: Ovnsbakte paprika med ris og kjøttdeig. Torsdag: Ovnsbakt kyllingfilet med grønnsaker og stekt ris. Fredag: Hjemmelaget Tam Yam Kung-suppe. Lørdag: Spise ute, enten sushi eller indisk. Søndag: Biffsnadder og tilbehør (invitert i bursdag). Neste uke: Mandag: Hjemmelaget soppsuppe med avocado, mozarella og tomat-salat. Tirsdag: Hjemmelagde børek med fetaost og persille + salat. Onsdag: Fiskepai (sei, laks, poteter, persille, løk, gulrøt osv). Torsdag: Hjemmelaget moussaka med feta-salat, hvitløksdressing og foccacia. Fredag: Taco Lørdag: Hjemmelaget lasagne med salat og hvitløksbrød Søndag: Lammestek med masse ovnsbakte grønnsaker og poteter. Litt tips fra meg. Vil gjerne ha fra dere også! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. oktober 2011 #2 Del Skrevet 13. oktober 2011 Mandag: Svinekjøtt i sweet & soursaus med wokgrønnsaker og ris Tirsdag: Panert fisk med ovnsstekte poteter og kokte gulrøtter Onsdag: Det vi har i skap og skuffer-form, brukte en pakke karbonadedeig, en løk, 3 gulrøtter, en boks hakkede tomater, en skje tomatpure og krydder. Toppet med potetskiver og ostesaus, serverte med hvitløksbaguette. Torsdag: Suppe og brokkoli, med hvitløksbaguett (den vi ikke spiste i går) Fredag: Skal på seinvakt, samboer spiser restene av ovnsretten fra onsdag. Lørdag: Enten laks eller kalkunfilet, finner på noe tilbehør. Søndag: Seinvakt igjen, sender samboer hjem til sin mor tror jeg... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. oktober 2011 #3 Del Skrevet 13. oktober 2011 Takk for tips, flere? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. oktober 2011 #4 Del Skrevet 13. oktober 2011 Mandag: Lapskaus Tirsdag: Kyllingfilet, ris og stekte grønnsaker. Onsdag: Jegergryte, potetstappe og tyttebærsyltetøy Torsdag: Stekt sei, grønnsaker og poteter Fredag: Svinefilet, stekte grønnsaker, fløtesaus makt til med ingefær og søyasaus + båndspagetti. Lørdag: Kylling i pita med salat Søndag: Hjemmelagede kjøttkaker, grønnsaker og poteter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. oktober 2011 #5 Del Skrevet 13. oktober 2011 mandag: farfale med tomatsaus bestående av tomater, løk, hvitløk, persillerot, sopp, aubergine og quorn farse tirsdag: tomattorsk form med sitron, tomat, potet. løk og hvitløk med avokado og tomatsalat onsdag: risgrøt torsdag: rester fredag: vegetarisk chilligryte lørdag: vegetarlasagne søndag: rester lasagne Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. oktober 2011 #6 Del Skrevet 13. oktober 2011 Kan jeg spørre hvordan du lager hjemmelagde vårruller, og hva har du i? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. oktober 2011 #7 Del Skrevet 13. oktober 2011 Jeg spiser ikke kjøtt og vil gjerne ha oppskriften på vegetarisk chilligryte:)Fint om du ville delt den med meg? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. oktober 2011 #8 Del Skrevet 13. oktober 2011 Klart du kan! Det er veldig enkelt. Først trenger du filodeig, det får du kjøpt i de aller fleste innvandrerbutikker, noen butikker har det også. Jeg bruker: Karbonadedeig, gulrot, kål, hvitløk, chilli, soysaus, fiskesaus, løk, koriander, pepper og en liten klype sukker og glassnudler. Starter med å steke løk og hvitløk (så du får frem smaken) + chilli. Blander så inn kjøttdeigen og steker til den er fin, heller så i finstrimlet kål og gulrøtter, smaker til med soyasaus og fiskesaus + pepper og en liten klype sukker. Masse frisk koriander oppå. Tas og legges i en bolle og blandes med glassnudler. Så legger jeg i overkant av en spiseskje på hver filodeigbit og bretter sammen. Fester kantene med litt eggehvite (eller bare egg hvis du vil). Frityrsteker i ca. 2 minutter og så lar oljen renne av - så er det good to go! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. oktober 2011 #9 Del Skrevet 13. oktober 2011 UKESMENY 1. Mandag: Kylling i form m/ris Tirsdag: Grønnsakssuppe Onsdag: Blekksprutpølser m/potetmos og tomatbønner Torsdag: Laks/fiskepinner med potet, råkost og rømme/remulade Fredag: Kjøttboller m/fløtesaus og stekte poteter m/grønnsaker Lørdag: Bakt potet med skinke, bacon, rømme, mais, paprika Søndag: Gryterett med kjøttdeig og ris 2. Mandag: Resten av gryteretten og tomatsuppe el .l til kidsa Tirsdag: Skinke og grønnsaksgrateng m/ris Onsdag: Fiskesuppe m/grønnsaker, laks og suppeboller Torsdag: Kålruletter m/potet og brun saus Fredag: Sabai (thai restaurant) Lørdag: Biff el. annen kosemat Søndag: Valgfritt, alt etter hva vi har i hus 3. Mandag: Kokt torsk m/bacon, gulrot og potet Tirsdag: Brennende kjærlighet Onsdag: Fiskepudding m/råkost og remulade Torsdag: Pannekaker og ertesuppe(toro) Fredag: Hamburgere m/valgfritt tilbehør Lørdag: Grillspyd m/ris el. bakt potet Søndag: Grøt (evt. omelett eller rester) 4. Mandag: Hjemmelaget blomkål/brokkolisuppe m/rundstykker Tirsdag: Ovnsbakt gratinert laks m/grønnsaker og ris Onsdag: Vårruller m/ stekt ris og sursøt saus Torsdag: Fylt rødspette m/råkost og potet Fredag: Sabai Lørdag: Tikka Masala Søndag: Valgfritt 5. Mandag: Laksewok m/ris og soyasaus Tirsdag: Dampet blomkål m/ostesaus, skinke og bacon Onsdag: Pølse- grønnsaksgrateng m/potetmos Torsdag: Lys lapskaus Fredag: Rester av lapskaus evt. grøt i tillegg Lørdag: Kyllingfilet m/grønnsaker og fløtepotet Søndag: Koteletter i form m/ris og grønnsaker Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. oktober 2011 #10 Del Skrevet 13. oktober 2011 Oi, det høres godt ut, ble inspirert her nå. Tror jammen jeg skal prøve å lage vårruller en dag. Her er noe av det jeg spiser: - Fiskewook med grønnsaker, laks, scampi, oystersaus og eggnudler - Quesadilla med kylling og salat - Kyllingwrap - Ovnsgratinert laks med båtpoteter og brokkoli - Panert kyllingfilet med pasta og brokkoli - Wok med kylling, sursøt saus, nudler og grønnsaker - Filetkotelett med hjemmelaget løkmarmelade, couscous og salat - Spagetti og kjøttdeig - Hjemmelagde kjøttkaker med makaronistuing og poteter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå