Gå til innhold

Besvimte i natt.. Ekkel følelse..


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

I går før jeg la meg så tok jeg 2 stk. dulcolax tabletter mot forstoppelse. Har tatt dem ved et par anledninger tidligere også. Tok dem i 23- tiden.

Ved 3.40 tiden våkner jeg av skikkelig mageknipe. Jeg går ned å setter meg på do, selv om det ikke føles som jeg må på do. Der blir jeg skikkelig dårlig, så besvimer. Faller bakover, å sitter/ligger mellom toalettet og utslagsvasken (falt ikke på gulvet). Når jeg kommer til meg selv, så føler jeg at kroppen er helt stiv, veldig vanskelig å røre meg. Jeg får litt panikk. Føler at jeg skjelver. Jeg er liksom ikke helt med. Men får dratt meg selv opp.

Jeg er hvit som et spøkelse, svetter oppover, å er fortsatt dårlig. Får lagt meg på sofan, å klokka har blitt 4.10. Men formen kommer seg gradvis. Jeg ringte også legevakten da jeg ble skikkelig redd.

Men det var nok de tablettene som gjorde dette.

 

Men jeg har vært litt småredd, å ikke meg selv i hele dag. Jeg har en liten gutt som jeg bor her alene med. Han er 4 år. Rett etter at jeg hadde våknet igjen så ropte han på meg. Jeg får en urolig følelse inni meg. Hva om han hadde våknet mens jeg lå sånn på badet? Hva om..

 

Ja det blir jo bare hva om.. Har vært redd for dette tidligere også, men nå skjedde det faktisk.. Kan jo ikke gå å tenke sånn heller. Men livredd for å falle om når vi bor alene. Hvem vet når det hadde blitt oppdaget.

 

Pillene er kastet, heretter blir det å prøve andre ting mot forstoppelse!

Har aldri besvimt før. Vanlig å føle at kroppen er stiv når man våkner igjen, å føle seg litt borte?

 

Måtte bare få luftet tankene mine litt..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Uff, det hørtes ut som en kjip opplevelse! Hva sa legevakten da, regnet de med det var blodtrykksfall?

Du trenger nok ikke bekymre deg hvis du er frisk og rask ellers, men for egen del kan det kanskje være greit å avtale en telefonsamtale eller noe hver dag med din mor, feks. Jeg er mye alene med mine barn og tenker med gru på hva de ville gjort hvis det skjedde meg noe..

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er pga omdistrubisjon av væskevolum, væske trekkes ut i tykktarmen og gjør at avføringen blir tynn. I tillegg økes tarmperistaltikken som kan gi vagus-stimulering, bradykardi og synkope-tendens..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Anonym 20.20: Det skjønte jeg ikke så veldig mye av, men skjønte at det kunne gi tendens til å svime av? Men jeg hadde ikke vært ordentlig på do før jeg svimte av. Men det spiller kanskje ingen rolle..

 

Legevakten sa at jeg nok hadde besvimt at smertene, å at det hadde vært et blodtrykksfall. Jeg fikk ikke med meg alt, bare at jeg måtte ta kontakt om det ble ille igjen.

Ja det er min største skrekk! Tenk å fall om alene hjemme med barn. Huff..

Jeg er jo stort sett på jobb hver dag, så regner med at det hadde blitt slått alarm om jeg ikke dukket opp eller tok tlf. Men allikevel, som forelder så setter man seg vel kanskje altfor lett og altfor mye inn i hvordan barna hadde taklet det. Hvor fælt det hadde vært osv. Jeg vet jo at jeg kan ikke gå rundt å tenke på det. Men det har ikke vært så lett å unngå de tankene akkurat i dag...

 

Takk for svarene :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...