Gå til innhold

har dere sex med mannen selv om dere ikke har lyst?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Psykoterapeut og samlivsekspert Kirsten Ahlburg om å ha sex uten lyst:

 

"Noen kvinner prøver å løse problemet ved å gå til sengs med mannen selv om hun ikke har lyst. Noen klarer å gi seg hen til mannen uten lyst, men med et smil, og uten at de føler at lysten tar skade av det på lengre sikt. De fleste klarer det imidlertid ikke, fordi det påvirker lysten deres i negativ retning. I begynnelsen kan det virke ok, men på et tidspunkt – ofte etter at det har pågått en stund – oppdager de fleste at det fjerner den naturlige lysten. Hver gang kvinnen får en gnist av lyst blir den slukket fordi hun går til sengs med mannen før lysten er skikkelig tent. Hun føler at partnerens behov er så stort at hun velger å gi etter så snart hun kjenner en antyning til lyst – for slik slipper hun å oppleve mer press og frustrasjon fra partneren. Det fører imidlertid til at kvinnen føler en avstand til sin egen kropp og til slutt ikke får lyst i det hele tatt."

 

Ahlburg, Kirsten (2005). Ikke i kveld! : når lysten forsvinner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kjenner meg veldig igjen i det over her.. Jeg har mistet helt lysten etter å ha presset meg gjennom det alt for lenge. Jeg vil ikke det skal være sånn og det holder på å ta knekken på forholdet vårt. Noen gode råd til å få lysten tilbake?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

noen ganger.

Noen ganger føyer jeg meg og andre ganger sier jeg blankt nei fordi jeg orker ikke/har lyst.

Mannen har fortåelse for det og det er jeg glad for!

Kjipt å ha en mann som surmuler fordi han ikke får det som han vil..

Jeg kan også få blank nei av han noen ganger og det er også ok for meg..vi kan ikke alltid få det som vi vil :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ofte jeg ikke har lyst i utgangspunktet, men har vet jo hvordan han skal tenne kroppen min, hvilke knapper han skal trykke på for å få meg dit...

 

Har jeg overhodet ikke lyst og kjenner at i dag kommer han ikke til å klare tenne meg heller sier jeg selvfølgelig nei, men det er ytterst sjelden det skjer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg kjenner meg også igjen 11:27. Vi har det stort sett veldig ok på de fleste andre områder, men sex-delen er kjip......Det sliter veldig på forholdet ja:-(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vil ikke definere det som å "ikke ha lyst", hvis man kommer i humør til sex etter litt kjapp kosing. Hvis man ikke er kåt i utgangspunktet så må det jo ofte litt forspill til for at lysten skal komme.

 

I det å ikke ha lyst legger jeg at man ikke har lyst til å prøve engang, fordi man rett og slett ikke ønsker å ha sex.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, jeg har som regel alltid sex med mannen min hver gang han vil. Selv om jeg egentlig er trøtt og bare vil sove. Og selv om jeg begynner med å si "nei ikke ikveld." Men han klenger, så det ender alltid opp med det allikavel. :)

 

Jeg får jo som regel lysten ut i akten jeg også, og det er jo godt. :) Og han har sex med meg når jeg vil, men så vil jo han også alltid da, hehe..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har som regel ikke lyst når jeg har sex med mannen min. Trist, men sant. Han har mye større behov enn meg, og det går veldig utover forholdet og humøret hans om det går lang tid uten sex (som etter fødsel). Noen ganger "kommer jeg i gang" etter hvert, andre ganger ikke. Dette merker han, og blir fortere ferdig.

 

 

Men jeg må innrømme at enkelte ganger føler jeg meg brukt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å herregud.... Han merker at du ikke har lyst, og forter seg for å bli ferdig for å skåne deg litt?

Da hadde jeg også følt meg brukt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1159: Det høres ikke særlig greit ut :(

 

Hvis jeg ikke har lyst lar vi enten være, eller jeg sier at jeg kan prøve for å se om jeg kommer i gang;) Og det gjør jeg som oftes.

 

Kjenner jeg at jeg ikke har lyst til å få lyst, så har jeg ikke sex nei! Det samme gjelder min kjære.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kunne ikke falt meg inn. Dessuten hadde jeg blitt dårlig om han viste at han ville ligge med meg selv om han vet jeg ikke har lyst, DET lukter prostitusjon og det er ikke en faktor som tenner meg for å si det mildt.

Kvinner som "ofrer" seg på dette viset er etter min mening dumme og mangler selvrespekt. De gjør seg selv og andre kvinner en (særdeles ekkel) bjørnetjeneste om de tror dette er nøkkelen til et sunnt sex-og samliv. For å si det rett ut så regner jeg med mannen til slike kvinner ser litt ned på dem, og dermed også andre kvinner sannsynligvis. Det er mannen jeg forakter mest her, men kvinner har også makt og ansvar for å gjøre noe med å skape sexuell likestilling.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er også en av dem som kan gå fra ulyst til lyst på få minutter, bare mannen "overtaler" meg litt. Mannen påstår at jeg er en tøs, som er så lett antennelig, men det er godt å høre at det fins flere som meg.

 

Men de gangene jeg VIRKELIG ikke orker, fordi jeg er for trøtt eller ikke i humør, da sier jeg NEI.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det hender ofte.. av og til er jeg bare sliten og trøtt. Noen ganger føler jeg meg bare så usexy at jeg helst ikke vil han skal ta i meg en gang.

Men jeg sier sjelden nei når han kommer. Det er fordi jeg får litt dårlig samvittighet. Ser han bare i helgene, og synes det blir kjipt av meg å si nei da. Men jeg har alltid kommet i humør etter veldig kort stund:-)

Noen ganger er det bare en kjappis, andre ganger holder vi på lengre, selv om det er langt på natt og vi burde sovet.

Jeg sovner alltid før han. Om jeg legger meg før han, eller bare sovner, så hender det at han vekker meg - midt på natten kan det også være.

Tenker gjerne at jeg orker ikke, men så blir jeg jo kåt jeg også :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det hender at jeg har sex med mannen uten at jeg egentlig har lyst.

Litt vondt kan det også gjøre.....

Heller det enn at han er utro.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...