Gå til innhold

Når mener du en baby er for gammel til å bli ammet offentlig?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg syns en baby på 10 mnd skal få melk av mamman sin akkurat når den vil. Nærmer man seg over året så er det noe annet. Da syns jeg godt man kan amme hjemme og suplere med annet når man er utpå. Med mindre man er ute en hel dag og puppen er det eneste som stopper ungen fra å være grinete..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Egentlig så lenge de vil,men når venninen min stappet puppen i munnen på sønnen sin som da var to eller tre ble jeg litt satt ut,syns det var litt ekkelt....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når ungen løper rundt og så grafser inn i genseren til mora for å få pupp!

 

På ammerom kan man gjøre så lenge man vil.

 

Ser noen sier 10-11 mnd. Da hadde ungen min sultet ihjel om vi skulle vært på farten i noen grad. Vi hadde av ulike årsaker sen tilvenning av mat og fremdeles var brystmelk hovednæringen.

 

Jeg synes det faktisk er mye verre at ungene løper rundt med snørra hengende over smokken og prøver å prate enn at barnet får mat servert diskret fra bryst. Å flashe puppen midt i trynet på folk over alt har jeg ingen ting til overs for uansett. Det finnes fint ammetøy som dekker det meste og det er ikke vanskelig å finne seg en litt usjenert plass noe sted.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hadde nok reagert og ungen var 5 år, men at en unge på 10-12 mnd ikke skal kunne ammes offentlig har jeg ingen forståelse for. Det er et lite barn som trenger væsken, men også nærheten og roen. Det er forskjell på barn altså!

 

Har selv en unge som drakk av tutekopp da hun var 11-12 mnd og bare ammet morgen og kveld i senga. Men har også et barn som brukte veldig lang tid på tilvenning av fast føde nærmest ble fullammet til hun var 8 mnd. Hun trengte morsmelk flere ganger i døgnet til hun var over året...

 

Jeg kunne aldri reagert negativt på at et barn ble ammet, uansett om det var 4 eller 14 mnd gammel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og det er ingen som ber deg om å amme lenger enn du er komfortabel med. Men du trenger ikke å legge deg bort i hva andre valger å gjøre...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tja... Jeg er rimelig fordomsfri og synes man skal amme så lenge man vil, men jeg tror offentlig amming etter 3-4 år blir litt for uvant for meg. Jeg tror ikke jeg ville tenke at det var ekkelt likevel, bare uvanlig.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...