Gå til innhold

Forverret astma når gravid med annet kjønn?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hei,

Jeg lurte på om det er noen andre som har noe erfaring med at astmaen er blitt forverret når man er gravid med ett annet kjønn? Jeg har 3 gutter og astmaen har blitt bedre når jeg har vært gravid med de og slik var det også når moren min var gravid med broren min. Derimot var hun kjempedårlig når hun var gravid med meg..? Jeg er gravid igjen og denne gangen er astmaen forverret og jeg er bare 8-9 uker på vei...lurer litt på om det er verdt det hvis det blir så ille som med moren min...hun holdt på å dø når hun var 8 mnd på vei med meg. Men nå er jo det også 36 år siden.

På forhånd takk til de som tar seg tid til å svare <3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 6 måneder senere...

Fortsetter under...

Dette innlegget måtte jeg følge! Så beklager at jeg ikke kan "svare". Jeg er sannelig nysgjerrig. Jeg har astma og legen min anbefalte meg å gå så mye som mulig ned på medsinene som mulig, men ikke overdrive. Dette merkes jo, så får jeg litt dårlig samvittighet for at jeg tar de i det hele tatt, selv om jeg ble fortalt at sjansen er størst for at det ikke er farlig, meeen... Har bare hørt snakk om at jeg kom til å bli bedre fordi de fleste ble det når de var gravide. Om dette kan ha en sammenheng med kjønnet på babyen i magen er det jo kjempespennende!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...

Har nettopp fått en liten gutt, men opplevde ikke at astmaen ble bedre under graviditeten. I perioder vart den forverra, mest på slutten når kroppen var utslitt.

Har aldri vært gravid med en jente, så kan ikke si noe om det..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...