Gå til innhold

Litt tidlig å dra på fest?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Var på fest igår og der var det et par som fikk en baby for 2 uker siden.

De drakk begge to, men var ikke fulle. Faren var litt brisen og moren var vel smått brisen hun og. Hun hadde heller ikke pumpa, men kjøpt MME.

 

Jeg mener ikke at de er dårlige foreldre for det er de IKKE, men jeg synes det er litt tidlig å ha barnevakt og dra på fest så tidlig

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Og du er sikker på at hun har nok melk til å gi ungen sin? Skal ikke skue hunden på håret uten å vite.

 

Det er de som reiser ut på fest så tidlig også, men tror ikke jeg ville taklet det selv gitt. Drakk første gangen når mini var 3 månder, og da var faren hjemme med ungen vår, jeg tok 1 øl sammen med venner som drakk seg drita, var ute i 5 timer og kom hjem til ungen min, nå er hun 6 månder, og har ikke vært ute og drikki siden.

Har unge som har vært flaskebarn siden fødsel, da jeg aldri fikk melk i brystene, de utviklet seg aldri, ble aldri større eller noe, de er defekt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vel 2 uker at jeg fødte stakk jeg en tur til en venninne og spilte kort og var der i ca 3 tiimer... Og jeg trengte det virkelig! Var så deppa å hadde mange følelser ang det å bli mamma... Mange følelser jeg ikke er stolt av i dag. Deilig å få "tømt" seg litt. Uansett er vel ikke så farlig hvis de ikke gjør dette hver helg fremover;) Og hva er problemet med mme?? Min fikk det fra hun var 2 uker gammel, går greit det ;) Er ikke arsenik akkurat...

 

Folk må få gjøre som de vil.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I utgangspunktet er jeg enig i at det er tidlig. Men det kommer også an på hva slags fest dette var. Var det f.eks et bryllup forstår jeg at man gjør litt mer for å få vært med. Men en vanlig vennefest uten spesiell anledning ville jeg aldri deltatt på selv etter så kort tid.

 

At hun ikke hadde pumpet kan skyldes at hun ikke har nok melk, ikke får til pumpingen. Ikke nødvendigvis latskap som er årsaken til det.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...