Gå til innhold

Er så lei meg! Bf kommer ikke i dåpen er så fortvilet over at hans familie ikke skjønner dette går utover barnet!


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Bf og jeg har et veldig dårlig forhold. Han ga f* fra dagen ejg sa ejg var gravid. Han har vært litt ut og inn siden babyen ble født (snart 5 mnd nå)

Jeg har syntes det har vært vanskelig å smile og være blid og høfflig mot han mens alt jeg vil er å mæle til han med en stekepanne.

 

Vi hadde et ok forhold der en periode. Helt til jeg gikk inn en en depreisjon og slet veldig baby gråt hele tiden og ejg var jo så alene og ba han og hjelp han forto så klart ikke dette. Og mente dette er min feil. Jeg fikk så nok da og sendte stygge sms frem og tilbake. Og ikke hørt noe siden.

 

Nå skal mini døpes i midten av august. Og bf kommer ikke. Farmoren til mini kommer da heldgivis da hun ikke blander seg og setter babyn først. Bf sin bror og kjæreste velger å ikke komme. Noe jeg syntes er kjempetrist. Jeg kjente svigerinnen hans før jeg i det hele tatt møtte han. Hun forklarte det var dårlig av meg å ikke be bf sin pappa og nye dame og resten av han brødre.

 

Er det virkelig så dårlig av meg? Jeg har ALDRI møtt den delen av bf familie, ingen av de har vist noen som helst interesser for mini, ikke en sms ikke en gratulasjon ikke et J* kort engang!

 

Så forvnetes det at ejg som skal holde denne dåpen og betale for den skal be 7 fremmede mennesker fordi de deler blod med barnefaren? Bf har ikke veldig mye med de å gjøre han heller, fikk kontakt med sin egen far som 20 åring.

 

Jeg er så lei meg for at han som vokste opp uten pappa og sa hvor vondt det er velger å gjøre det samme...

 

Uff ble mye rot dette her. er bare veldig lei meg og frustrert og måtte få ut dette. Selvom dette neppe er et lurt sted å legge ut får vel en del stygge svar, men jeg føler virkelig ikke jeg er den store stygge ulven her. Gått på akkord med meg selv fra dag1 og svelget kameler. Noen svigerinnen nå ba emg gjøre og sa det ikke bare er bf som skal tilpasse seg.. Jeg har da ikke gjort annet enn å gre han med hårene uten helle helt til jeg fikk nok. og ja da gikk jeg over streken og sa mye fælt, men det har jeg beklaget i ettertid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bayen din kommer ikke til å bli skadelidende av at enkelte ikke dukker opp i dåpen.

 

Dåpen kan bli en mye triveligere affære uten spenninger mellom familiene.

 

Det soom teller er hvordan farsfamilien stiller opp fremover. Ikke om de deltar i dåpen eller ikke.

 

At situasjonen er sår forstår jeg.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Barnet ditt taper ikke på at personer som ikke vil stille opp for h*n ikke møter opp. Ja, det er trist at barnefaren og hans familie ikke stiller opp, men det er ikke noe du kan gjøre for å endre det om de ikke vil.

 

Om du fremdeles ønsker å prøve noe så kan du jo be barnefaren og familien hans og gjøre det klart at de (barnefar) må være med på å dele kostnadene. Det er jo ingen grunn til at du skal stå for alle kostnader om hele barnefars familie stiller. Ut fra holdningene er det vel tvilsomt at de stiller, og heller tar det som en provokasjon om du spør om de kan dele på kostnadene. Det er barnefar og familien hans som taper på at de ikke vil være der for barnet. Barnet vil ikke ha godt av noen som ikke vil stille opp for det likevel!

 

Kanskje det beste er om du innstiller deg på at barnefar ikke kommer til å stille opp, og ikke forventer deg noe fra ham og familien hans. Tenk på alt det positive og de DU har rundt deg og barnet som stiller opp og er der for dere. Hvis det blir mye for deg alene generelt i hverdagen så kan du be om hjelp både fra disse og fra kommunen.

 

Tenk på at barnets dåp skal bli en fin dag, en fin markering blant de som virkelig bryr seg om deg og barnet. Se om du kan greie å gi litt f... i de som ikke stiller. Det er de som taper på det, de som går glipp av en fin merkedag. De taper minner. DU vil ha minner fra denne dagen, og DU gir gode minner til ditt barn. Fokuser på alt som er godt, ikke la noen få ødelegge for din og barnets store dag!

 

Håper du får en fin dag!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff, dette er nesten som her, hi..

 

Barnefar stakk så fort graviditetstesten viste positiv. Vi har to barn sammen fra før, men bf valgte da å ta halen mellom beina og flykte. Var mye fram og tilbake i løpet av svangerskapet, men til slutt forsvant han for godt.

 

Da det ble tid for dåp ba jeg hans foreldre, besteforeldre og søsken, bortsett fra storesøstra hans. Vi har aldri kommet noe særlig overens, vi kjente hverandre fra før, men godtok hverandre for eksens skyld. men etter bruddet har hun vært ei jævla f¤#tte mot meg. Da de andre fikk med seg at hun ikke var bedt så kom ikke de andre heller, kun bf. Jeg hadde heller ikke tenkt å be dem i starten, men foreldrene mine overtalte meg til det. Da hadde jeg ihvertfall mitt på det "rene". EN telefon i løpet av svangerskapet er alt jeg fikk fra hans side av slekta. Faren lurte på hvordan det gikk med meg, da var jeg 5 mnd på vei. Jeg ble lagt inn på sykehuset i svangerskapet, og fikk en mld av mora hans hvor hun skrev at det var tøft at jeg hadde lært ungene en supporter-sang (for fotballaget i byen her som hun elsker). Ikke ET ord om hvordan det gikk med meg eller babyen i magen. (hun visste jeg var på sykehus for bf måtte jo ha de andre barna). Så ikke akkurat sånn at de har brydd seg.

 

Tilbake til saken; jeg valgte å invitere alle mine nærmeste venninner som fikk være faddere. Dette er jenter som bryr seg om meg og barnet og som ønsket å dele denne dagen med oss. Vi hadde en fantastisk dag, og selv bf koste seg.

 

Gjør det som er mest riktig for deg, HI.. Du får ikke forandret andres avgjørelser, men du kan bestemme deg for at du skal drite i dem og ha en strålende dag for det ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...