Gå til innhold

Hadde en ekkel drøm natt til fredag..


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Drømte at vi var på ferie på en øy, og noen skjøt rundt seg.. Husker jeg lå under en stein og holdt datteren min inntil meg, hørte skudd og skritt rett over hodet mitt. Var livredd for mannen min, som jeg ikke visste hvor var.

Våknet helt svett, og tenkte at "wow, for en teit drøm, nå har jeg sett for mange dårlige filmer"...

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Nei, det var bare at for noen var dette ikke en drøm, eller et mareritt, eller en dårlig film, for en gjeng ungdommer var dette virkeligheten på fredag..

Koblet ikke drømmen min med Utøya før i går, og tenkte at kanskje det var et varsel som jeg burde ha lyttet til..

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hm... det var jo litt spesielt å ha en sånn drøm natt til fredag. Hadde nok fått frysninger om det hadde vært meg! Kanksje er du en person som er litt mottakelig for sånne ting.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ja! jeg også drømte noe lignende! og så drømte jeg om gjerningsmannen også!( nevner ikke navnet hans her, han fortjener ikke all den oppmerksomhet han får!!)

 

hahahaha heerregud.

 

hadde du skrevet dette tidlig fredag før det hendte kunne jeg trodd deg, men når du skriver det etterpå er det kun latterlig..

 

 

 

Jeg drømmer ofte sanndrømt, og drømme jg noe ekkelt forteller jeg det alltid til noen med en gang.. går ikka an å komme etterpå, ingen som tror deg da nepa.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Neida, jeg skjønner jo godt at ingen tror meg når jeg kommer i etterkant og forteller at jeg har drømt dette. Men helt seriøst så hadde vel ingen trodd at drømmen min var et varsel uansett om jeg skrev om den på fredagsmorgen!

Jeg vil nok tro at det kun var et sammentreff at jeg drømte akkurat dette natt til fredag, og helt greit om ingen tror meg, men JEG vet at det jeg sier er sant.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...