Gå til innhold

Han er så sjalu!! Litt langt..


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Altså mannen! Får ikke snakke med kompiser og får ikke snakke med han som er far til barnet mitt! Om kompiser som jeg har hatt i masse år spør om jeg blir med å tar en kaffe (ingen baktanker, bare at vi ikke har treftes på en stund) så blir det krangel å diskusjoner, har barnet vært i samvær med barnefar skal han være med når barnet hentes og leveres. Sjekker telefonen min til stadighet og om jeg sier han ikke trenger å sjekke telefonen min så får jeg spørsmål om jeg skjuler noe! Sjekker også facebook å Mail og blir sint om jeg ikke logger meg inn så han får se. Har jeg snakket med en mann enten må meldinger, telefon, Mail så må jeg slette dette eller informere han om det selvom det er noe så uskyldig som hvordan det går med meg! Hvis ikke så blir det krangel å diskusjoner.

Har sagt han må sjerpe seg for det ikke går at han skal være så sjalu, men får bare til svar at han er redd for å miste meg! Sier at uansett så er ikke dette måten å gjøre det på og at jeg er lei av situasjonen. Unnskylder seg hver gang, men neste gaang jeg snakker med en mann så er vi like langt igjen!

Har mistet en av mine beste mannlige venner etter at jeg gikk inn i dette forholdet og jeg har aldri gjort noe som skal tilsi at jeg kommer til å være utro!

 

Vet ikke hvor jeg ville med dette, men det var godt å få det litt ut!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Da hadde jeg svart: om du ikke gir meg litt frihet så mister du meg hvertfall!

Han har ingenting med å logge seg inn på dine profiler for å snoke..snakk om lite tillitt til kjæresten sin.

 

Fysj..her må du sette foten ned. Lykke til :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skjønner at je må sette ned foten, men når jeg gjør det blir det krangling før han unnskylder seg å lover bot å bedring! Det varer maks noen uker også er det på an igjen! Kjenner jeg begynner å bli så lei hele mannen! Er ikke bare der vi har problemer for å si det sånn..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

da ville jeg flyttet ut for en periode så for han virkelig tenke seg godt om hva han ønsker...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du nekter han plent å sjekke / følge opp noe som helst. Ja, han kan k-a-n-s-k-j-e bli med å ta en kaffe med gamle venner, men kun kanskje - og det betinger at han gjør noe med SITT problem og det er terapi. Familievernkontoret i din kommune / bydel er behjelpelig med slikt.

 

Hva skal han gjøre hvis du nekter å slette meldinger, eller å kutte gamle kontakter? Hva kan han gjøre (uten å bryte noen lover)? Gjøre det slutt? Vel, det er jo en win-win for deg i så fall.

 

Mannen her er litt perpleks - han har aldri vær sjalu før, men så møtte han meg - og nei, jeg er ikke unormal i min oppførsel IRL eller på nett / mobil på noen som helst slags måte, men han vet hva jeg mener om det grønne spøkelset. Og han går heldigvis noen runder med seg selv først før han kommer med den store avsløringen: det var jo ikke noe å være sjalu for! Så han har lært selv at han skal ta det meget med ro og jobbe med seg selv og ikke anklage meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bytt passord på mail, facebook o.l og rett og slett nekt å gi han passordene. Hva får han gjort med det om du nekter?

Dessuten, du får fortelle ham at han skaper det han frykter mest. Jo, det eneste han oppnår med denne oppførselen er nettopp, at han mister deg. Men du må være konsekvent. Nytter ikke å true med å gå om han skjønner at du ikke gjør det uansett. Tomme trusler blir lett gjennomskuet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...