Gå til innhold

Opplever at enkelte blir "sjokkerte" over hvordan jeg "er" mot barnet mitt! Gode råd til hva jeg skal svare?!


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Feks; Forrige torsdag kjørte jeg datteren min på 17 mnd til foreldrene mine, og de hadde henne til søndag. Jeg og samboeren min koste oss hele helgen alene uten barn.

Jeg stoler på de som skal ta vare på henne, og jeg vet hun har det bra. Personlig mener jeg at barn, inklusiv min datter (selv om hun ikke er så gammel), bare har godt av å oppleve at hele familien hennes kan ta vare på henne, og hun kan være trygge på dem og oss. Hvis dere skjønner hva jeg mener...Kanskje litt dårlig forklart.

 

Når jeg sier til folk at hun er hos besteforeldrene sine denne helga, så er det noen som svarer: "Herregud, såå lenge?!"

Også er det mange som ikke sier så mye, men røper med kroppsspråket hva de mener.

 

Jeg føler virkelig for å ha noen gode svar til dem nå! Jeg føler nesten som at jeg må forsvare meg for at jeg ER en god mor, og ikke en mor som "fint klarer seg uten den lille ei helg"!

 

Et annet eks. er at vi skal til Kreta i 14 dager i høst, og tulla skal selvsagt være med. Tror dere ikke folk reagerer på det også?!

"Nei seriøst, skal dere virkelig ta med babyen til utlandet?"

Også kommer lange prekener om varme, kidnapping, sykdommer, etc!

 

Har til og med fått hørt av ei venninne at ei felles bekjent av oss hadde blirr sjokkert da hun hørte at jeg skulle ha med barnet mitt til syden.

Hun har selv et barn på 3 år, og hun kunne aaaaldri tatt han med til syden, og hun kunne ikke skjøøøønne hva jeg tenkte på...

 

Jeg tror nesten at jeg kommer til å være litt spydig mot neste som kommenterer slike ting igjen, når det gjelder hvordan jeg som mor gjør ting!

 

sånn, blåst ut!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg misunner deg som har familie som stiller opp slik:) Jeg er helt enig med deg om at barn har godt av å kunne være hos andre. Så lenge det ikke skjer alt for ofte da;)

 

Synes det er utrolig viktig å huske at man er kjærester når man får barn. Mange som glemmer det og det ender ofte i skilsmisse. Nyt kjæresten din:)

 

Og til slutt.. reis til syden med god samvittighet...:)

 

Utrolig hvor mye folk skal blande seg inn i andres liv

Lenke til kommentar
Del på andre sider

er så enig med deg. av og til må man ha "kjærestetid" også for å kunne fungere som bra foreldre.

og til det med syden: hva er problemet med å ta med et barn på 17 mnd til syden?? kan likså godt risikere at ungen blir kidnappa her hjemme.. jaja jeg hadde nok blitt slakta der. vi var på kreta når mini var 9 mnd og det gikk over all forventning.

så ta dere helge fri en gang i blandt dere og kos dere. og ha en flott tur til syden. er skikkelig misunnelig foresten:) kunne godt tenkt meg en tur selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi reiste til sør amerika da barnet var 9 mnd. Går vel under barne misshandling det da?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å nei dette er jo barnemishandling på det groveste! :o

 

Neida, det høres faktisk ut som en normal familie. Har det vært snakk om en nyfødt baby har jeg forstått reaksjonene, men et barn på over et år så tar det ikke skade av litt forandringer i hverdagen. Vil heller tro det har kjempe bra av det :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Barnet er over året å er hos besteforeldrene sine noen dager.. Så flott! Regner med at både barn å besteforeldre storkoser seg mens dere får tid til å være kjærester!

 

Å jeg regner også med at dere blir å kose dere masse i syden! God ferie:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg har selv en på 16 mnd og kunne kanskje til nød latt henne sove en natt borte fra oss. Men hun er i den alderen der hun er ekstremt mammadalt (seperasjonsangst). En så liten unge forstår ikke tidsbegrep og vil kanskje bli redd og tro at mor og far ikke kommer tilkake til dem. Dette er en naturlig forklaring på reaksjonene du får.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kanskje noen av de som kommenterer er litt misunnelig for at du har familie som mer enn gjerne har ungene litt? Jeg syns du/dere er kjempeheldig som gjør det slik. Vi har også familie som stiller masse opp og det er supert! Det er da bare fint å ta seg en tur til syden da.. Som skrevet lenger opp: Merkelig hvor mye folk skal legge seg bort i hva andre gjør.. Kos dere masse!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

He he he hvor i landet bor du som får slike reaksjoner? Når det gjelder kommentarer til det å reise til syden med en så "liten" baby så tror jeg at jeg hadde hvisket med en litt humoristisk tone: Skal jeg fortelle deg en hemlighet? Viste du at det faktisk er mulig å få tak i bleier der nede? Og at de faktisk føder barn på Kreta også.

 

Avøkonomiske grunner så fikk ikke jeg tatt med min sønn til utlandet før han var 4 år gammel, men så mye som jeg har reist rundt med han de siste årene så er det jo nesten rart at barnevernet ikke har hentet han ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har en sønn på 16 mnd. og han sov borte første gang da han var 3 mnd.

Og da samboeren min måtte på sykehuset, så var han hos svigermor og svigerfar over flere dager. Han koset seg masse og jeg så det på hele gutten at han har det bra der, men nå er han også en sikkelig bestemor gutt.

Poenget mitt er at han ville aldri vært så trygg om han ikke hadde fått vært hos dem, Samme er det hos mormor og moffa (mine foreldre) Han storkoser seg der også.

 

Jeg ser ikke noe galt i å la barnet få ett godt forhold og bli trygge på¨andre i familien, Og jeg tror det er gode forhold som bygges når barnet er alene med andre trygge voksene i familien.

 

Så jeg er ikke enig med 06:28.

 

Når det gjelder tur til syden, så er det mange som tar med seg yngre barn dit også. Og det har jo gått bra :o)

Så det kommer helt sikkert til å bli en fin tur :o)

Kose dere masse!

 

Og jeg hadde nok også begynt å bli litt kvass, hvis noen helte tiden skulle legge seg oppi hvordan jeg lever mitt liv, så bare svar dem tilbake ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvorfor bry seg om hva andres meninger?

Det er ditt litt, ditt barn.. Jeg personlig liker best å ha barnet hjemme, da jeg savner henne såååånn viss jeg er borte fra henne. Men har mange venner som har besteforeldre som har barna ofte, men det er jo deres valg;) (vi har barnevakt av og til)

 

Vi var i syden med snuppa, sa selv før at jeg ALDRI skulle ta med mine barn før det iallefall var 4 år. Men trengte en ferie, og hadde ikke reist uten henne :)

Gikk veldig fint, og som andre her sier, di føder barn i alle andre land også:)

 

Om dere hadde valgt å reise uten barnet i 14 dager hadde nåkk det vært et problem også!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nyt at datteren din kan være hos besteforeldrene sine ! Det er dem her også. Og nå i sommer har bestemor spurt om hun kan få ha dem 1 HEL uke ! HJELPES :-p Syns det er helt flott jeg :D Ungene STORtrives der oppe og vi får gjort litt praktiske ting før lillegutt kommer til høsten :)

 

Og dra til Syden for guds skyld ! Varme finnes det her også. Samme med kidnapping og alle andre dårlige argumenter..

 

Ha en fin ferie og kos dere masse :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Folk er syke på sinnet om ett barn ikke skal få være hos besteforeldrene! Om det så hadde vært en uke!

Syden er jeg også belastet med.... Barnet blir født i des, så vi tenker en syden tur til sommeren da... Og my god! Det er jo livsfarlig å reise til syden med så små barn!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest babyfabrikken er nå nedlagt :)

Herregud, blir helt oppgitt over hva enkelte blander seg borti..

 

La meg se om jeg har forstått det riktig.. Det er feil om dere reiser UTEN barnet, men så er det jaggu meg feil at dere reiser MED barnet også?

 

Damned if you do, and damned if you don't.. kalles det.. Virker som folk rundt deg mener dere ikke skal reise på tur når dere har fått barn, jo.. Latterlig!!

 

Reis på tur og kos dere masse! Vesla har det fint hos besteforeldrene sine og lider ingen nød. At barn ikke har tidsbegrep er helt rett, men en sjelden gang innimellom, det må de faktisk bare vende seg til. Som ei over her nevnte, hva om en av dere eller dere begge skulle ende på sykehuset? Da måtte jo barnet vært hos noen andre.

 

Nei, drit i hva andre tenker og mener..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er helt vanvittig hva folk får til å lire av seg. Så det er skadelig å ha et godt og nært forhold til sin egen familie??? Det er det verste jeg har hørt! Selvsagt kan barnet være en helg hos besteforeldre, det er jo fantastisk å ha en god familie rundt seg, alle burde hatt det! Det er rart det ble folk av foregående generasjoner, som absolutt hadde mer tid sammen med storfamilien enn det senere generasjoner desverre har.

 

Ta vare på familien din, kjæresteforholdet ditt og send ungen med god samvittighet til gode besteforeldre :)

 

Og når det gjelder syden.....vi er 6 milliarder mennesker i verden, de er ikke alle født og oppvokst i Norge såvidt jeg har fått med meg. Det får meg til å tro at det også er mulig for en baby å overleve i andre land. Selv skal vi til utlandet når baby er 6 mnd, jeg får vel bare krysse fingrene for at snuppa overlever jeg da :P :P :P Hadde forresten blitt relativt skarp i tonen selv om noen skulle hinte til meg at dette er uforsvarlig. Det er vår sak som familie, og ingen andres! Har forresten bodd mange år i andre land, så jeg kan bekrefte at babyer lages og oppfostres utenfor Norges grenser uten problemer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...