Gå til innhold

Er vi gode rollemodeller?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Tenker vi over hva vi med handling lærer våre døtre, og sønner, når vi velger å ikke jobbe, når vi velger å gjøre alt av husarbeid, lage all mat, vaske klær og bruke mesteparten av tiden på å varte opp mann og barn? Lærer vi våre døtre at det er slik kvinner skal være og lærer vi våre sønner at de trenger ikke gjøre noe fordi det fins alltid en kvinne som vil varte dem opp slik at de selv ikke trenger å gjøre det slag?

 

Tenker vi over hva vi lærer våre døtre når vi blir hos menn som ikke behandler oss bra og hva vi lærer våre sønner når vi signaliserer at det er helt ok at en mann behandler en kvinne på den måten?

Tenker vi over hva vi med ord lærer våre døtre, og sønner, at de som blir utsatt for voldtekt ofte har seg selv å takke?

 

Tenker vi over hva vi med handling lærer våre døtre, og sønner, når våre handlinger avviker fra det vi sier og tror vi lærer våre barn?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg tenker du var 30-40 år for seint ute med denne tråden..

Du må ikke tenke på noen skrudde individer som du vet om, fjern familie eller leser om her inne osv. Noen utskudd vil det alltid være.

 

Flertallet er ikke slik. De er oppgående mennesker som krever rettferdighet og likeverd uansett kjønn. Og som ønsker at sine barn blir flotte medmennesker i samfunnet i fremtiden.

Men ene eller annen feil gjør vi alle, ingen er perfekt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...