Gå til innhold

Jeg er så dårlig på dette med forhold... Hvordan takle alle disse normale greiene?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Vet ikke hva som feiler meg, men jeg har så vanskelig for å takle forhold. Er i et kjempebra forhold nå, vært sammen i 1,5 år. Ikke alt er bra selvsagt, ting har vært tungt og vi har endel bekymringer hengende over oss, med blandt annet barn fra før, økonomi og sånt.

Men syns f.eks at det er vanskelig å takle at forelskelsen går over. Den der føste forelskelsen. Den har vel ihvertfall gjort det for hans del. Jeg føler meg fortsatt forelsket...

Tror jeg har litt urealistiske forventninger til et forhold og hva en kjæreste/mann skal være. Uten at jeg helt vet hva jeg forventer.

Leste en tråd her om en som skrev at mannen hadde vært forelsket i en kollega. Vet jo at dette er ganske normalt og ingen går igjennom et langt forhold uten at føleslsene forandrer seg eller at man forelsker seg i noen andre. Men kjente jeg nesten fikk panikk da jeg leste det. Bare tanken på at min elskede skulle forelske seg i en annen... Nei off :(

Ser også at i hverdagen er jeg kanskje litt dårlig på å være romantisk, eller bare holde liv i kjærligheten. Vet ikke. Men med barn og alt er det ikke så lett å finne på ting å gjøre som kjærester.

Noen andre som også synes forhold er vanskelig? Hva kan man gjøre?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...