Gå til innhold

To uker siden ks, og arret ser aldelesforferdelig ut! Stram "pølse" over arret med hen, selv om magen er flat. Kan jeg bli reoperert? Hvem kontakter jeg isåfall, noen som vet?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Dette er mitt 3 snitt, har medfødte hoftefeil som gjør en vaginal fødsel umulig for meg, dessverre. Må jeg leve med en så grusom mage?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Etter KUN to uker er du fortsatt hoven. Gi det hvertfall 6 mnd med trening og sunt kosthold før du evaluerer. Mitt arr hadde ikke "stabilisert" seg før etter nesten et år.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

La såret gro først. Du stresser litt tidlig?

Selv om du tropper opp til lege nå vil du måtte vente leenge. Og du får bare gratis operasjon hvis det blir soppdannelse, stor heng osv.

Hvis det blir for jævlig å leve med det må du spandere på deg operasjon av egen lomme.

Hva med den dama sørpå som måtte vente 9 ÅR på å få ordnet lukkemuskelen etter totaltuptur etter fødsel?? Hun måtte ha levd som huleboer aølle disse årene, stakkars menneske. Hadde hun betalt selv hadde det vært gjort tidligere selvfølgelig, men hun stolte på helsevesenet..

Det er en filleting, sorry.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du må vente til det er helt grodd før det kan vurderes med ny operasjon.

 

Men du får ikke ny operasjon om ikke henget gir deg helseplager, altså at det henger flere cm og gir sopp, eksem o.l. under henget. Et det bare kosmetisk må du leve med det, eller betale for en ny operasjon selv.

 

Jeg må betale selv, henget er flere cm når jeg sitter, men siden det ikke er det når jeg står får jeg det ikke dekket... Er såpass at jeg ikke kan gå i smale topper eller kjoler uten en hold-in truse eller strømpebukse over "folden"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja, hurra for verdens beste helsevesen :-S !!

 

Enig i at du må gi det tid. Men det vet du vel siden det er ditt tredje KS... Og arrdannelsen blir jo ikke mindre jo flere ganger de skjærer i deg.

 

Synes det er pussig hvordan enkelte kirurger slurver!

Jeg hadde katastrofesnitt, altså det gikk VELDIG fort. Kirurgen beklagde at hun hadde laget et lite 'ekstrasnitt' litt opp på enden av snittet i hastverket.

 

Men arret ble så fint! Vises nesten ikke i dag etter to år. Men var rødt i nesten ett da;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er vedlig skuffet over kirurgen. De to andre gangene har jeg hatt samme mann, ca 60 år, rolig og behagelig- og begge gangene snakket han om at han skulle lage et pent arr, han sa det mens han sto å sydde. Og begge gangene har arret vært pent og helt jevnt. Denne gangen fikk jeg en bråkjekk dame på rundt 30, skravlet om ferien sin under ks, og var ferdig på null komma niks. Arret nå er helt annerledes, ser ut som en grillpølse er stappet under huden rett over arret, det er lenger en det har vært før (selv om dette barnet var det minste!), og flere steder har hun skjært utenom det gamle arret, altså dobbelt arr. Pent!!

 

De forrige gangene var alt fint og greit 2 uker etter, er veldig tynn og mister vekt fort, så er redd det er sånn jeg blir seende ut. Kan ikke gå i bikini eller tynn kjole med denne magen.. Er veldig lei meg.. Får begynne å spare til operasjon selv da..

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

det første jeg tenker er blodansamling under arret.... er det veldig rødt og blått? jeg fikk det, men så lenge det ikke kommer noe puss ut er det greit.. tok ca 6 uker får arret mitt begynte å bli normalt..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, det er ikke rødt eller blått. Og er over arret. Er helt hardt, og har ikke føleleser i det? Krysser veldig fingrene for at det skal bli bedre!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...