Gå til innhold

Se også disse forumene:
Kvinneguiden Doktor Online

Hvor mange uker på vei?


  • Logg inn for å svare
1 svar til dette emnet

#1

  • Gjest

Skrevet 10 May 2011 - 22:41

Hei! Fikk positiv test i helgen, etter første prøving! :D Hadde før det fått 2 negative tester, så kan hende det var for tidlig å ta en test? Unasett så lurer jeg på hvor langt jeg er på vei? Rekner man fra første dag i siste mens(26.03), eller etter eggløsningen? Er jo nesten to ukers forskjell iforhold imellom, enten er jeg 6 uker påvei, eller rett over 4 uker... Håper noen kan hjelpe meg å finne utav dette, har søkt litt rundt etter svar men er enda litt usikker:s

Forumtråden fortsetter under...

#2 Lykkerus87

Lykkerus87

    Nytt medlem

  • Medlem
  • Pip
  • 0 Innlegg:

Skrevet 11 May 2011 - 11:32

Hei og gratulerer så mye! :) Du kan se på denne linken: http://forum.snartma...faq.php?faq=oss Her står det: hvis man ikke vet når eggløsningen var, er det enklest å forholde seg til første dag i siste menstruasjon. Den dagen blir da 0+1. Men dersom du vet når eggløsningen var kan man heller forhold seg til den, da det blir mer korrekt for mange. Den dagen blir da 2+0. Lykke til! :)


Denne siden er en del av Klikk.no/foreldre der du kan lese mer om graviditet, baby og barn. Følge graviditeten uke for uke eller les om babyens utvikling.