Gå til innhold

Mountain buggy eller Phil og teds??


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Skal kjøpe ny (brukt) vogn. Har funnet en mauntain buggy urban jungle 2008 til 3200 og en phil og teds classic til 2000 (brukt kun et år)

 

Er dette gode vogner? Hvilken hadde du valgt? Trenger en vogn NÅ, for vi skal på langtur og vogna vi har er så stor at vi får ikke plass til noe særlig i bilen.

 

Noen som vet? Hjelp!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har phil and teds og bruker den som søskenvogn! Er så utrolig fornøyd med den:-) utrolig fleksibel, anvendelig og praktisk! Triller begge frem til barnehagen, og triller videre med lillegutten alene. Hekter bare av søskenstet og legger den under vognen! Hvis du planlegger å få 2 barn etterhvert så er dette en vogn jeg vil anbefale.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, hadde tenkt det:) Finner ikke ut hva vogna koster ny da, men ser i flere forum at det står at den koster rundt 2999. Så det er jo ikke store forskjellen på ny og brukt da egentlig.

 

Er den like god å trille som mountain buggy?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror Phil & teds vogna kostet mer enn det ny. "Vognen inneholder store mengder hormonforstyrrende ftalater i følge Forbrukerrådet 13.04.10, flere nettbutikker selger vogna til redusert pris, uten å opplyse om dette".

Hadde noen skrevet på barnashus.no

 

En venninna av meg har hatt Phil&teds og ønsker seg nå mountain buggy. Har selv min 3. mountain buggy og det er det beste trehjulingen jeg har prøvd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

har selv MB og er skikkelig fornøyd med den! Har faktisk hatt den i 3-4 år nå (til to barn)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det viste jeg ikke så takk for at du fortalte det. Var på nippet til å kjøpe phil and teds, har jo hørt så mye bra om den vogna før. Jeg bryr meg veldig om å holde farlige kjemikalier unna jenta mi, så det er god nok grunn til å ikke kjøpe den. Kan være de har skiftet ut den delen nå, men siden det er brukt så har jeg jo ingen garanti for det.

 

Men kjøpte MB:) Den er god å trille og snuppa er så fornøyd. Tusen takk for hjelpa, da blir det god plass i bilen når vi skal på ikea:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...