Gå til innhold

TRenger litt råd angående å få forholdet til å blomstre igjen..


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Vi elsker hverandre, men har kommet litt på "avveie" den siste tiden. Diskuterer en del som ofte ender i krangler. Vi har knapt sex lengre..Var nesten alltid jeg som tok initiativ, men nå orker jeg rett iog slett ikke da han viser liten interesse når jeg koser og klemmer han. Føler det er kune meg som kommer for å få kos også, mens slik var det ikke tidligere.

Han er ikke utro eller noe altså, DET er jeg sikker på. Vi har rett og slett kommet på feil spor og jeg vil gjerne prøve å komme tilbake på riktig spor. Poenget er at jeg føler det er hans tur til å prøve litt mer..Så hva gjør jeg egentlig?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Sånn har vi det også. Vi krangler ikke men vi er nok mer et team her hjemme en kjæresten.

 

Kan du snakke med ham? Jeg snakket med mannen min, forklarte hvordan jeg føler det og at det ikke er kritikk eller noe men at jeg vil at vi skal være mer som kjæresten. Vi snakket om hva vi kan gjøre og blev enig i å begynne lage mat sammen hver lørdag etter guttene har lagt seg. Så får vi prøve finne på andre ting bare vi to etterhvert.

 

Problemet mitt er at mannen min syns alt er så greit og flott mens jeg syns vi ikke har det bra som kjæresten. Som venner og foreldreteam ja men ikke som kjæresten. Har snakket med han om det med sex også men det syns jeg er vanskelig. Føler det er vanskelig å si at jeg vil ha mer sex, men tror at det kommer hvis vi bare finner litt tilbake til hverandre.

 

Jeg tror det er viktig at dere snakker sammen og at du legger det opp sånn at det er dere begge to. Hvis han tror du kritiserer ham så går han i forsvar og da blir det ikke lett å fortsette samtalen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette lurer jeg også på, så dytter litt på denne!

 

Jeg har prøvd å prate med min, og vi blir enige om hva vi kan gjøre for å få det bedre, men han utfører det ikke i praksis!

 

Ikke for å stjele tråden din, HI, men jeg lurer også på hvordan man kan nå fram til mannen? Jeg prøver å fortelle hvordan jeg føler det, og hvordan jeg ønsker å ha det, han sier han er enig, men som sagt skjer det ingenting fra hans side...

Kan han noen gang skjønne hva jeg mener? :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dytter også! Flere som har det sånn ? Men hvor det har ordnet seg igjen ? Og hva gjorde dere ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alle har vel perioder der det går litt opp og ned. Kommunikasjon er viktig, mannen din kan ikke gjette hvordan du tenker om dette dersom du ikke forteller han det. Så ta en prat med han, det er første bud :)

 

Ellers tror jeg det er viktig at man setter av tid til å gjøre noe som par også, ikke bare være foreldre sammen og et team som samarbeider om husarbeid, matlaging, henting og bringing osv. Men dersom man er et godt team og har et solid forhold i bunn så er det nok lettere å finne tilbake til "kjæresteriene" også om man går inn for å jobbe med det.

 

Her i huset har jeg og min mann to helger i året der vi drar på kjærestur uten barn. Disse helgene lever vi på leeenge! Da er det oss to på hotell i en romatisk storby eller på fjellet, alt ettersom. Vi koser, prater, pynter oss for hverandre og finner på ting sammen som vi gjorde før vi fikk barn. De helgene er fantastisk, gleder meg allerede til neste i juni!

 

Ellers kan man lage god middag sammen etter barna er i seng, slå av tv og data og dele en flaske vin med tente lys og bare kose. Skaff barnevakt en kveld og gå ut å spis en bedre middag, gå på kino etc. Kjøpe sexy undertøy og en ny velduftende krem f eks. Tilby mannen massasje ;)

 

Man må rett og slett ta noen grep selv om man vil ha spenningen og romantikken på bena igjen!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Er dere sikker på at mennene deres vet HVA de skal gjøre NÅR? Kan være de ikke er helt 100% sikre på hva dere mener med den praktiske biten, og da blir det jo til at han ikke gjør noe. Det er ikke noe i veien med å si ifra at "det var sånn som nå jeg mente at du kanskje kunne gjøre............." o.l.

 

Mange menn (og kvinner for den del) kan fort bli litt passive, dersom man blir litt usikker. Sånne "problemer" må jobbes aktivt med hele tiden, så si ifra så dere er sikker på at dere forstår hverandre helt og holdent.

 

Jeg forventer ingenting fra mannen, med mindre jeg ber han om noe spesifikt. Jeg må si at jeg ønsker han skal kose mere, sånn som når han har vært borte lenge er det ekstra viktig å få en kos, og at jeg syns det er koselig når han kommer snikende på kjøkkenet når jeg lager mat og sånne ting. Trenger jeg mer, så sier jeg ifra. Man trenger ikke sette seg ned å snakke hver eneste gang det handler om forholdet. Man må ta det litt på farten, så man får rutinene man ønsker seg for kjæresteforholdet. Rutiner tar tid å innarbeide. Vær tydelige på hva du ønsker, og ikke vær redd for å minne han på det om du tror han har glemt det ut. Meget mulig han bare har misforstått greia...eller har glemt det... Vi damer er jo litt mer spekulative og tenkende enn disse mennene ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja vi er flere i samme sko ,men her hjemme er det jeg som er problemet. Jeg savner spenningen og kriblingen når han tar på meg. Alt har blitt en rutine og jeg føler at jeg sjelden trenger sex lenger...Han er flink på alle områder ,men det er jeg som må ta meg sammen. Men snart skal vi bort en uke sammen uten barn. Så håper på at dette kan være starten på noe fint for min del.

Kanskje det er jeg som må ta iniativ til feks å kjøpe noe sexleketøy bare for at det skal skje noe nytt i forholdet. Tror at sex er ganske vitkig i et forhold for er jo så mye nærhet å få og at man fort kan bli bare venner,,,

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er hva jeg gjorde, og det funka!

 

Min mann er dårlig med ord når han trenger dem. Så å ta opp noe med han uten at han er forberedt blir vanskelig for han. Da gir han ikke gjennomtenkte svar.

Han er forresten sjømann,, så mens han var på sjøen satt jeg hjemme og skrev 4-5 dataskrevne sider om forholdet vårt.

Jeg tok for meg det jeg så på som var problemer for oss:

Eks: Nærkontakt:

Stine (meg) tenker at vi er altfor lite borti hverandre iløpet av en dag, Det får meg til å føle meg...blablabla...

 

Så lot jeg det være god plass slik at min mann kunne skrive akkurat hva han tenkte om det.

 

Til slutt skrev jeg forslag til tiltak: Som: Hva om vi ga hverandre en god god morgen klem hver morgen, og tok på hverandre mninst 3 ganger til dagen..hvor som helst, og i hvilken situasjon som helst.

 

Videre tok jeg for meg andre punkter vi strevde med.. eks. kyssing.

 

Igjen: Stine føler at du blablabla..

 

Mannen føler: osv

 

Forslag til tiltak: blabla

 

Og slik fortsatte det gjennom mange ark.

 

Helt til slutt skrev jeg ned alt det positive jeg kunne komme på med min mann, punktvis.

Etterpå lot jeg det være åpen plass til at han kunne skrive positive ting om meg.

 

Du vil ikke troooo hvor rørt jeg ble da jeg leste svaret jeg fikk! Tenke at han hadde sånne tanker om meg :) Dette ga oss en tankevekker, og vi vet nå nøyaktig hva vi må jobbe med. Vi har blitt myye bedre, og bedre skal det bli :)

 

Altså: Menn er som regel ikke så flinke til å formulere seg der og da. Men ved å be dem skrive litt, å gi dem god tid til å tenke gjennom hva de svaarer, så setter det også deres tanker i sving. Gi han tid, gjerne dager...

 

Anbefales !

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Send blomster til deg sel med et kort hvor det står "Du er så søt. Hilsen en beundrer."

 

hehe.. Har ikke gjord dette selv. Litt søkt.

Men en venninne gjorde dette og skal si mannen fikk ræva ut av sofaen og tok opp konkurransen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er et bra innlegg, som jeg tror kan bli et problem for mange i løpet av forholdet.

 

Det at man glemmer å være kjærester og man blir bare venner som jobber for familien.

 

Vil høre enda mer, dette kan gi motivasjon og tips for mange til å enten starte forholdet litt på nytt, eller hvordan å vedlikeholdet forholdet!

 

Kjempe fine svar fra alle som har svart :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...