Gå til innhold

Noen erfaringer med Babyjogger city select??


Glad tobarnsmamma

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

jeg leter også etter erfaringer om denne vognen. har sett masse på den og den virker jo bare helt suuuper :)

 

jeg har prøvd å finne noen som selger den brukt på finn.no men det virker som om de som har city select vogna rett og slett ikke selger den. og det kan vel tyde som et godt tegn eller hva?? :)

 

jeg har googlet både etter positive og nekative sider ved vogna og har så langt bare funnet utenlandske annmeldelser av privat personer som bare roser vogna.

 

håper det er noen som har vogna som kan fortelle oss det vi lurer på. jeg er spendt også på snø og slaps hvorden den er å trille, hvor stor baggen er og om barnet kan bruke den lenge :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Jeg har denne vogna og den er GENIAL! Kjempegod å kjøre på all mulig terreng, myyyyyye bedre enn Emmaljungavogna jeg også har ;) Bruker for tiden søskensetet og bag og er storfornøyd med det :) Gleder meg til å bruke to seter, siden da er muligheten for variasjon i sittesretning strørre :) Bagdelen er stor. ikke like stor som Emmaljugaen som jeg har å sammenlikne med. Men jeg har god plass til en odelvelder dunpose oppi som jeg trykker inn i enden. Har også brukt lik pose til sittedelen. Ser fint for meg at jeg ikke trenger bytte til sportvogndelen før minien begynner å ville sitte, ca 6 mnd. Eldste barnet mitt er to år og laaaaaang - hun sover fint i vogna hun også :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Jeg har vogna og er superfornøyd. Den er nydelig å trille, men jeg har bare hatt den et par mnd. Kan derfor ikke si noe om hvordan den er på snøføre. Selv om jeg er patriot kan det tenkes et det finnes bedre snøvogner, siden små hjul foran generelt ikke er å foretrekke på sånt føre? Jeg har brukt den litt i ulendt terreng (skogsveier) og det fungerer helt fint, med eller uten låste forhjul.

 

Vogna er forholdsvis tung i seg selv og "fullastet" med to unger på 3 og 1 år er den litt tung i oppoverbakker, men det er vel like mye ungene som vogna sin skyld.... ;) Den er til gjengjeld flat og liten sammenslått og jeg ble overrasket over hvor liten eske den kom i.

 

Den er ikke veldig kort i ryggen og kalesjen kan settes i to forskjellige høyder. Det går helt fint med 3-åringen, men kanskje ikke særlig mer enn et år til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg har nettopp fått denne vognen og VI er SUPER FORNØYDE!!:)

 

har hatt x antall vogner på 7 mnd...lille gutt er ekstremt kresen på vogner har det vist seg....men denne?han digger den og posisjonene i sete er helt perfekte pluss at han sitter "riktig"

 

den har robuste hjul som er like god i skogen som på asfalt og da regner jeg med den er super på snø også:)

 

liiiten sammenslått:)

 

kan vendes begge veier og goood å trille.

 

og en DIGER handlekurv..største jeg har sett faktisk!

 

denne vognen anbefales fra meg ihvertfall....har virkelig funnet ut etter så mange vogner hva jeg har savnet på hver enkelt og denne savnes INGENTING etter min smak ihvertfall;)

 

så løp og kjøp:)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 år senere...

Er dere med City select fremdeles fornøyde? Noen som har prøvd den på snø? Vi tenker å bruke den fra nyfødt, og liker at den er lett å slå sammen, kompakt i bilen, og fin å ha både på sentre og utendørs!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

Annonse

Vi har kjøpt denne. Fant den faktisk brukt på finn :)

Har bare brukt den som singelvogn foreløpig og ikke på snø. Men gleder meg til å bruke den som søskenvogn når andremann blir født. Bagen tror jeg jeg målte til 70 cm, da jeg skulle måle opp til et lammeskinn en gang, så den er jo mindre enn Simo sin bagdel som er 80 cm. På sportsdelen så syns jeg ryggen er litt kort, men hun som solgte sa jeg kunne heve og senke kalesjen, og det har jeg ikke prøvd ennå.

 

Den er helt super å slå sammen. Tar liten plass i bil. Godt fornøyd med at man kan snu setene den veien man vil ha dem, uavhengig av hverandre. Men det er litt begrenset om man har bagdel eller bilstol på. Vi fikk med adaptere og hadde tilfeldigvis en bilstol som passet på vognen :)

 

Vognen svinger veldig bra, i motsetning til Simo kombivogna som vi også har. Men savner dempingen/gyngingen på Simoen, noe som ikke eksisterer på City Select vogna. Dessuten når jeg sammenligner disse vognene så sitter barna mer utsatt for vær og vind i City Selecten, i hvert fall med tanke på sportsdelen. Har løst det selv med en god lammeskinnspose.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 6 måneder senere...

Her er noen flere erfaringer: 

Dersom du har sportsdel fremme og bagdel bak, så ser du ikke barnet i bagdelen.

Med bagdel foran og sportsdel bak ser du såvidt barnet bak.

Det er genialt med adaptere og bilstol, når man bare skal en kjapp tur innom butikken.

Vognen funker kjempebra også som singelvogn.

Vognen blir tyngre å styre når største/tyngste barnet sitter bak.

Med sportsdel vendt fra deg og bilstol vendt mot deg får du god oversikt over barna. Og barna kan også se hverandre.

Med to sportsdeler kan barna sitte mot hverandre, eller begge mot deg eller begge fra deg. Men ikke alle veiene har like god beinplass eller gir full liggestilling.

Understellet slås lett sammen og løftes inn i bil.

Du kommer deg frem i butikker like lett som med singelvogn.

Mangler demping, så det er ikke turvogn med mindre du går på flat og fin asfalt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...