Gå til innhold

Dette er min drøm. Hva drømmer dere om å få her i livet?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg skulle ønske vi hadde mye penger, ikke ubegrenset rikdom, men nok til å kunne skape drømme hjemmet og nok til å klare oss med 1 inntekt mens småtten er liten.

Vi har enebolig med romslig hage. men skulle så ønske vi hadde penger til å oppgradere. Bytte gulv i hele huset, bytte kjøkkeninnredning. Renovere hele bade og gjerne bygge ut slik at bade ble større. Fikse veggene i stua som bare er malt over tapeten som er gått litt opp i skøyten. Byggd ut for å få ett ekstra soverrom slik at vi kunne stått ut veggen inn til soverommet ved gangen for å på bedre plass til alt av yttertøy og sko. Opparbeidet hagen og forsiden av huset. desverre har ikke de økonomiske mulighetene til det. Mage grunner som spiller inn, både min manglende utdanning, min manns barnebidrag og at min mann bare har videregående. Desverre har vi heller ikke økonomi til å sende meg tilbake på skolen for å få en utdanning. Det er vår egen skyld at vi ikke har flotte utdanninger og jobber, og min manns "dumskap" som ga han 2 barn innen han var 21år. Vi har ett bra samliv og ville virkelig ikke vårt foruten noen av barna. Skulle bare ønske vi hadde tenkt mer på fremtiden da vi var unge og hadde større muligheter til å ta utdanning. Skulle så ønske at vi kunne gi barna det perfekte hjem hvor romma ikke er små bøttekott og alt var nedslitt, ett hjem vi kunne vært stolte av og ikke ett som dette hvor vi kvier oss for å ha besøk av venner og kjente. Dette er min stor drøm for livet vårt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg skulle ønske jeg var frisk så jeg kunne delta i arbeidslivet og ikke minst mer i barna mine sitt liv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjære HI, jeg råder deg til å se på hva du har og ikke stirre deg blind på hva du ikke har!

Du har mann og barn, hus og hage.

Det er ikke viktig for barna hva slags gulv dere har eller at veggene er nyoppusset. De er heldige som har to foreldre som er glad i dem, de har en hage de kan leke i og et hjem som ikke er så fint at de ikke får utfolde seg i frykt for å lage riper.

Elsk dine barn og din mann, se med takknemlighet på hus og hage og gled deg over din rikdom i livet!

Det er øyeblikket her og nå som betyr noe.

Før du vet ordet av det er barna ute av redet og du har råd og tid til å pusse opp, men når du sitter i det strøkne huset, er det kanskje det du har nå du vil savne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg drømmer om å kunne livnære meg av det jeg mener er min oppgave i livet, nemlig å være forfatter. Det er som et kall for meg, men jeg må jobbe så mye med andre ting at jeg er så sliten når kvelden kommer, at jeg ikke greier å knote ned mer enn et par sider, og fordi det blir så lite hver gang blir det så dårlig helhet i det jeg skriver at jeg må begynne på nytt og på nytt.. Så drømmen akkurat nå er å kunne jobbe i redusert stilling, og ha mer fri så jeg kan få skrevet ferdig noe, sånn at jeg kanskje kan få oppfylt livsdrømmen om å oppleve at min bok blir utgitt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg drømmer om at menneskene kunne slutte å være overfladiske. At vi som er heldige og bor her i Norge kan snart innse at ingen har det så bra som vi har det, og dermed hjelpe de som ikke har det så bra som oss.

 

Jeg drømmer om at mennesker, voksne og barn, skal slippe å lide, og leve et godt liv uten redsel, frykt, sult og terror.

 

At naturen kunne overleve uten vår forsøpling og forgiftning.

 

Det er noe å drømme om!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

drømmer om:

 

penger så jeg kan kjøpe mat, bil og bolig

 

2 barn til, men ikke nå

 

drømmejobben.

 

 

 

kanskje litt en mann også, men det er ikke så viktig ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

At det skal gå gått for sønnen min i livet er min største drøm og ønske.

 

Ellers så drømmer jeg om:

*fast jobb

*mann

*råd til å kjøpe meg et hus

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg prøver meg på forskjellige sjangre, holder på med ei barnebok(for litt større barn), og en slags krønike, i tillegg til en spenningsbok a la Da Vinci koden.. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er døll, ergo er ikke drømmen min så spennende ;o)

 

Å gi ungene mine en god og trygg start på livet er alt jeg ønsker å oppnå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Min og min manns drøm er å flytte til middelhavet når ungene forlater redet. Starte en liten kafe så vi har noe å drive dagene med. burde ha greit med penger, slik at kafen ikke trenger å gå veldig bra.....

 

men vi drømmer om å pusse opp huset og bygge ut. Det kunne vi kanskje ha gjort om vi begge jobbet 100%, men sien vi begge vil prioritere å være sammen med ungene nå som de er små koser vi oss hjemme me ungene og utsetter oppussing. Vi er ikke fattige, men heller ikke rike.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...