Gå til innhold

Reise bort


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fikk i går beskjed om å skaffe barnevakt en helg til høsten fordi man skal reise bort i et bursdagsselskap til en voksen i familien. Vedk. har leid en luksuriøs hytte og skal invitere med seg oss og div. venner.

Problemet er at dette er tett på skolestart for mitt lille krapyl som begynner i 1.klasse.

Krapylet er av det tilbakeholdne slaget og jeg tenker at overgangen til SFO og skole kan bli stor for han. Det er først dette siste året i bhg. at han har "tødd" opp der, og der har han vært siden han var rett over 1 år.

Når vi feks. er på besøk hos folk han kjenner og det er en person der han ikke kjenner så blir han sittende på fanget mitt eller pappas fordi han ikke tør og "slå seg løs". Derfor tenker jeg at det beste for han er at han får denne første tiden med alt det nye med SFO og skole så rolig som mulig og ikke blir sendt til barnevakt før han har slått seg litt mer til ro og blitt trygg på det nye.

 

Er det rart av meg om jeg ikke vil reise bort siden det blir så tett på SFO-og skolestart?

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Er skolestart mandagen etter dere har vært borte?

 

Jeg forstår tankegangen din, til en viss grad. Men for det første er dette ganske lenge til og som du sier: han er i en positiv utvikling nå, så når høsten kommer er han kanskej et helt annet sted enn det du forestiller deg nå.

For det andre, så tror jeg ikke denne ene helgen vil være avgjørende for hans oppstart i skolen, men hvis det er mandagen etter, ville jeg nok valgt å komme hjem litt tidlig den søndagen, slik at dere fikk god tid til å for eksempel pakke sekken og fikse penalet og hva dere enn ønsker å gjøre. :)

 

 

Har han ikke vært med barnevakt tidligere?? Da har du mulighet til å 'trene' på det i de neste måneder. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er skolestart uka før tenker jeg.

Joda, han har vært hos barnevakt før, men det er lenge mellom hver gang fordi det ikke er så lett og få til. Stort sett når han har vært hos barnevakt har det vært hos denne personen som skal feire bursdagen. Har i grunnen heller ikke andre å ta av når jeg tenker meg om.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...