Gå til innhold

Fortell om en morsom, merkelig, sprø, uforståelig drøm du har hatt :)


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Drømte at Einar Gelius kom på besøk, han var svett etter å ha gått helt opp til 6 etg, jeg hang opp jakka hans og han ble kjempeglad. Resten av drømmen skjer det ikke noe annet enn at jeg kun stirrer på at han har en rødvinsflekk i venstre munnvik, og munnsår på høyre side...haha...wtf!! Lurer på hva det betyr... hihihi :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Oi, shit! Når jeg så tråden på innleggslisten tenkte jeg å fortelle den om Einar Gelius! Hihi, artig at folk faktisk drømmer om han, for jeg kjenner han ikke - at all! :P

 

Men, jeg drømte at han skulle være med oss på klassetur til Polen, og at han skulle lese dikt i Auswitch, men de hadde mer med klassen vår å gjøre enn 2. verdenskrig, og alt ble bare veldig fnisete.

Utrooolig rart! :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe....

 

Jeg drømte at forloveden min skulle teste sex-leketøy med klara ku...Var skikkelig kvalmt, hun var liksom så "med" :P

 

Litt motbydelig at sønnen min skulle se på mikkes klubbhus i dagene\ukene etter drømmen :P Det er mange mndr siden nå, men får fortsatt sånn rar følelse når jeg ser klara ku :P haha

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hahaha...morsomt å lese her :) Hva skjer med Gelius??!

De beste drømmene er når jeg drømmer at jeg kan fly, noe jeg drømmer ofte! Eller hoppe superhøyt, typ 300 meter ned i en eng eller noe uten å skade meg. ikke så moro da, men digg å drømme :)

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg drømte at jeg skulle lukke utgangsdøra og så klemra jeg tunga (fordi den var ca. 60 cm lang og han ut av munnen - i drømmen var dette helt normalt og logisk) Men tunga satt seg altså fast i døra. Lurer på hva det betyr...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Drømte om ei ekkel nabokjerring som ikke gjør noe annet enn å lage kvalm for alle oss andre, plutselig kom på døra vår og skulle drepe meg. Jeg prøver og prøver å lukke døra, men får det bare ikke til....creepy! Våknet før hun fikk gjort noe da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg hadde en drøm i natt, helt sprø.

 

Jeg er nå gravid i uke 35, og drømmen i natt gikk ut på at jeg lå å sov og at babyen i magen plutselig ble helt vill. Snudde seg rundt og rundt, sparka og slo. Kunne se hender og ansiktsavtrykk utenpå magen. All sparkingen og romsteringen førte til at vannet gikk, og flomma ut i sengen. Jeg våknet i panikk(i drømmen altså), for det var jo bare uke 35. Så begynte babyen å skrike inni magen, hylte og vrælte, og man såg avtrykkene(ansiktet som skrek og hender som fektet og slo fra innsiden) i magehuden. Jeg vekket mannen min(også i drømmen), og sa at vi må få ut babyen. Men han ble(typisk mannfolk) mer opptatt av å skulle redde senga pga fostervannet som hadde bløtet den, mens jeg lå der helt fortvilt og ville ha ut den hysteriske babyen.

Da våknet jeg(heldigvis.) Trenger vel ikke fortelle at jeg var ganske så svett når jeg våknet. Måtte stå opp og gå meg en runde, følte meg kvalm og uvel.

 

Uff og uff. Har igrunn ikke brukt å drømme noe særlig i graviditetene mine. Og hvis drømmene kan være sånn, er jo det like greit.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg våknet helt utslitt etter å ha verpet 2500 mutantegg som skulle brukes i biologisk krigføring.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da jeg var gravid hadde jeg 2 rare drømmer som har boret seg fast i hukommelsen min.

 

Drøm 1.

 

Jeg var gravid, ca 25 uker på vei. Jeg var på en offentlig plass da noen plutselig stakk en kniv dypt inn i magen min og dro den bortover i en linje. Jeg fikk helt panikk og sprang til sykehuset. Der kunne de løfte opp magen og vi kunne se inn i magen, det var som om magen plutselig ble gjennomsiktig. Og der kunne jeg se den bittelille babyen min sove så søtt - med mye hår! Veldig lik pappan sin og utrolig søt. (Babyen min så ikke ut som den i drømmen da den kom til verden).

 

 

Drøm 2.

 

Jeg drømte at jeg var så lei meg for at jeg skulle få en gutt (jeg var ikke skuffet for dettte i virkeligheten - var tvert i mot utrolig lykkelig), men i drømmen var jeg svært skuffet og ville ikke ha babyen. Da fødselen omsider begynte så kom fosteret endelig ut MEN det var en katt ?! EN KATT !? Jeg ble så sint at jeg ba mannen min knekke nakken på katten (stakkars pus). Husker jeg var så utrolig lei meg, jeg hadde jo sett frem til å endelig bli mamma til en liten baby - hadde jeg heller bare fått gutten så skulle jeg vært overlykkelig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg drømte at jeg ble skutt rett i brystet.det var ikke spesielt vondt men jeg husker at jeg tenkte:er det virkelig slik å bli skutt?skal jeg dø nå?så våkna jeg.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På ungdomsskolen dørmte jeg at en klassevenn av meg som jeg var litt forelsket i kjørte ut fra et berg og forsvant. Noen år senere kræsjer han i et berg og dør. Helt forferdelig trist.. Han ble bare 19 år :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg drømte jeg var høygravid og var med i krigen i Irak.

 

Løp rundt i fullt camoutstyr , helt svart i ansiktet , automatgevær og drepte folk . Jeg hadde den store magen .

 

Drømte at babyen min var ond og hver gang han ble sur på meg kom det røde stråler ut av øynene hans som kunne skade meg .Så jeg var livredd for å gjøre han sur.

 

Var gravid når jeg hadde begge disse drømmene.

 

En annen gang drømte jeg at vaskemaskinen var full av slanger som krøp ut når jeg åpnet døra.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg drømte veldig skumle og rare drømmer da jeg var gravid.

Husker spesielt 2 drømmer.

 

Den ene var at jeg kjørte bil med babyen i setet bak og tok på en haiker(!!?) Haikeren stakk babyen med en kniv. Det var helt forferdelig!! Våknet med en gang.

Den andre var at vi satt ved kjøkkenbordet og babyen satt i stolen sin. Så plutselig kom venninnen min og skrek at det var en tornado på vei. Hun dro meg med og var kjempesterk. Jeg skrek og gråt for jeg ville ha babyen med meg men hun bare dro meg ut av huset. Vi gjemte oss i en bunker i hagen og så at tornadoen tok med seg hele huset. Etterpå sto bare grunnmuren og babystolen igjen. Og babystolen var tom..

 

De marerittene var helt forferdelige og jeg var helt utslitt når jeg våknet. De husker jeg kjempegodt selv om det er 9 år siden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg drømte at jeg var på hyttetur med en hel gjeng som jeg ikke kjente, utenom hun ene kollega som jeg jobber med. Vi skulle sette oss ned ved et bord og spise lunsj. Men så hadde jeg glemt å ta med mat, så kollegaen min måtte dele maten sin med meg. Men det var ikke noe plass ved siden av henne.

 

Og plutselig oppdaget de andre damene at jeg var der og tilbød meg litt av maten deres. Men jeg måtte selv inn på kjøkkenet og hente det. Det var suppe i en kjele med se og hør klistermerke på. Og plutselig var det plass til meg rundt bordet alikevel.

 

Merkelig drøm.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I natt drømte jeg at jeg flørte med sjefen til sjefen til sjefen, altså adm dir i selskapet vårt som jeg er litt betatt av. Han er 15 år eldre enn meg, men har utrolig sjarm... :-) Vi begynte å kysse og det var i ferd med å skje ting. Da hadde han ikke tid til å holde på lenger, han måtte i et viktig møte. Så han gikk og sendt i stedet en stand-in, og det var en dame som jeg da kunne ha jentesex med!

 

Det er den sprøeste drømmen jeg har hatt på lenge i hvert fall...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...