Gå til innhold

Er dette vanlig av en mann å mene?...


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Mannen min er sjenert av seg,mer enn det jeg vil si er "vanlig"..Her en dag spurte jeg hvorfor jeg aldri fikk se han naken (er han naken i samme rom som meg,skuler han seg,og nesten løper..) og jeg sier at jeg løper jo naken rundt hele tiden..Da sier han at jeg har jo ikke ett sånt ekkelt monster dinglende foran,slik som han har...

 

Bare syns det var en rar ting å si...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vil ikke si det ar helt vanlig, nei! De fleste menn er tvert i mot unaturlig STOLTE av manndommen sin ( etter min erfaring).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

monster? -hvor stor er han????

 

Min er ikke det minste sjenert, og går naken i huset om han f.eks. skal i dusjen, eller på do om natta. Har også kompiser som er slik. Har hatt overnattingsgjester (mannlige) som jeg har møtt naken i gangen...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enten så har han fått bemerkninger som han har følt som svært sjenerende på ungdomsskolen eller noe om størrelsen, eller så kan det nesten høres ut som at han er "født i feil kropp". Ekkelt monster? Høres ikke helt ut som noe noen av mine mannlige venner eller ekser ville sagt!

 

Snakk med ham om det og spør hvorfor han sa akkurat det, og se hva han sier. Spør gjerne direkte om han opplevde noe av det jeg sa i dusjen på skolen osv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg mener også at dette er en litt merkelig ting å mene av en mann. Som regel er de jo superstolte av utstyret sitt, og de som er så "uheldige" å ha litt liten snopp unnskylder seg gjerne med at it's not the matter of the size of the ship, it's the motion in the ocean.. hehe

Jeg fikk også en følelse av at han kan føle seg som en kvinne som er født i "feil" kropp. Dette er liksom noe dattera mi på 11 år kunne sagt.. "ææææsssjjj, liksom"

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg er av den gammeldagse typen jeg da.....

 

Har ingen ønsker å se mannen drite på do eller se han klippe nesehårene.

Nå er ikke mannen min så sjenert, men han har heller ikke behov for å sprade naken rundt i huset. Vi gir hverandre litt fred og ro på badet. Må vi på badet samtidig er ingenting galt med det, men jammen er det godt å spare litt på nakenheten til sex.

 

Så menn kan vel ha like tanker om sin kropp som vi har. Og heldigvis for det.

 

Var sammen med en mann som absolutt ville dele alt. Ble mer ufyse enn opphisset for å si det slikt. Man trenger liksom ikke stirre på manndommen hele tiden for å ha et bra samliv.

 

Jeg stemmer for nøkkel til badet jeg:) Selv menn trenger privatliv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Menn kan vel ha issues de også, men de fleste menn jeg kjenner kler gladelig av seg og sprader rundt hvis de kan. Innenfor husets fire vegger går både jeg og mann og barn uten klær om hverandre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min eks var slik som din mann HI. Syntes det var veldig frustrerende, ikke det at jeg absolutt ville studere han naken, men det at han skjulte seg bare når han kledde av seg før vi skulle legge seg. Han holdt seg også foran armene, hans armer var ikke så kraftige da. Kanskje han var redd for å vise seg for meg siden jeg hadde vært med bredere menn før:)

Også brukte han å forte seg under dyna, og lyset skulle helst være slått av.

 

Jeg skal ALDRI mer ha en sånn mann! ALDRI! Unaturlig oppførsel, og ikke minst- umandig!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han skulle vært hos psykolog. Kanskje han egentlig føler seg som en dame? Eller er han bare misfornøyd med penisen sin?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du sier jo han er sjenert av seg, men jeg har aldri vært borti en mann som skjuler seg på den måten.

De jeg har hatt et forhold til har derimot vært stolt av å gå rundt naken, tild en graden der JEG synes det er ubehagelig.

Min samboer synes f.eks det er morsomt å be meg kommer inn på badet for å hjelpe han med noe, for så å stenge døra å sett seg ned på do.... Jeg får mildt sagt ANGST av å være i samme rom som han når han gjør sitt, meeen han synes det er helt naturlig og elsker min reaksjon....

 

Å vifter med penisen sin hele tiden også ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

min mann er også sånn, han mener det ikke er noe vakkert syn så da foretrekker han å se meg naken som er et vakkert syn i hans øyne lol og heller slenge på seg en bokser selv, jeg synes jo det er rart, men han om det hehe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mannen min sier: "Jøss, da har han komplekser".

 

Mannen min synes ikke utstyret er så mye å være stolt av, men han har likevel et naturlig forhold til kroppen. Han går gladelig rundt naken om vi ikke har besøk;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det er ikke akurat vanlig nei.

 

Jeg kom i skade for å si til min mann at kvinnen har en mye mer estetisk pen kropp enn mannen, uavhengig av kilo og utseende da. Bare oppbygging.

 

Han ble DRITfornærmet, hehe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

H her.

 

Takker for mange svar,men at han egentlig er kvinne tror jeg ikke.For på alle andre måter er han en virkelig mannemann:)

 

Jeg føler meg forferdelig som tenker slik,men jeg går og funderer på om han ble misbrukt som liten da en nær familiemedlem per i dag sitter inne pga slikt...Mannen selv sier det aldri har skjedd,men han har noen "rare" meninger ang sex,nakenhet og privathet..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Høres slitsomt ut for han å ha det slik!!

 

Ikke normalt å kalle utstyret sitt for det......!!!! Uansett grunn... Lykke til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis "Monsteret" er penisen, ja, så er det rart...

 

Om han derimot har mage han misliker, nei, ikke så rart...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dytter denne litt jeg,hadde vært kjekt med flere innspill..

 

Og som nevnt litt lenger oppe,så er det penis det er snakk om,ikke magen eller noe anet.Da han er stram og trent over alt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...